Imi cer iertare,dar cred ca m-ati pierdut pe drum...astfel de fapte exista,se intampla concret si persoane din intreaga lume vorbesc despre faptul ca au intalnit astfel de fenomene sub o forma sau alta.
Bineinteles ca trebuie sa te feresti de ele,dar uneori te cauta ele pe tine sau le intalnesti fara sa te astepti la asa ceva,iar oamenii trebuie sa stie cum sa se protejeze.
Deci,revin...va deranjeaza pur si simplu utilizarea unui termen (pana la urma utilizarea numelui necuratului nu mi se pare mai benefica decat acest termen,dimpotriva,plus ca manifestarile lui sunt multiple si nu intotdeauna au o conexiune directa cu fenomenul),va deranjeaza ca lumea sa vorbeasca despre ceea ce a trait sau...
Zaharia,nu lua asta ca pe un atac la persoana,chiar nu e cazul,dar pur si simplu nu inteleg de ce nu ar trebui folosit un termen care desemneaza un fenomen despre care se discuta pe acest topic.
Deci,te rog,explica si pentru o simpla muritoare ca mine de ce nu trebuie utilizat cuvantul "poltergeist",ca nu sunt sigura ca am inteles prea bine din postarile anterioare.Multumesc frumos!
|