Citat:
În prealabil postat de heaven
Imi cer iertare,dar cred ca m-ati pierdut pe drum...astfel de fapte exista,se intampla concret si persoane din intreaga lume vorbesc despre faptul ca au intalnit astfel de fenomene sub o forma sau alta.
Bineinteles ca trebuie sa te feresti de ele,dar uneori te cauta ele pe tine sau le intalnesti fara sa te astepti la asa ceva,iar oamenii trebuie sa stie cum sa se protejeze.
Deci,revin...va deranjeaza pur si simplu utilizarea unui termen (pana la urma utilizarea numelui necuratului nu mi se pare mai benefica decat acest termen,dimpotriva,plus ca manifestarile lui sunt multiple si nu intotdeauna au o conexiune directa cu fenomenul),va deranjeaza ca lumea sa vorbeasca despre ceea ce a trait sau...
Zaharia,nu lua asta ca pe un atac la persoana,chiar nu e cazul,dar pur si simplu nu inteleg de ce nu ar trebui folosit un termen care desemneaza un fenomen despre care se discuta pe acest topic.
Deci,te rog,explica si pentru o simpla muritoare ca mine de ce nu trebuie utilizat cuvantul "poltergeist",ca nu sunt sigura ca am inteles prea bine din postarile anterioare.Multumesc frumos!
|
Nu cuvintul este neportivit ci fenomenul insasi . Ca se defineste printr-un nume sau altul asta conteza mai putin . Important este ca este manifestarea ispititorului si ca trebuie sa ne ferim de el. Am mai spus si mai sus ca lumea este pregatita cu grija pt. a-si putea vinde sufletul cit mai usor ispititorului si a nu se mai opune, a nu mai lupta . Subiectul este extrem de serios si nu am de gind sa polemizez cu nimeni dintre sustinatorii lui. Lucrurile sunt clare , nu exista dubiu si fiecare isi alege ce cauta. Cei care doresc sa se fereasca insa de aceasta ,,entitate" extrem de periculoasa este bine sa se sesizeze la multuiplele lui forme de manifestare , sa se pazeasca in mod deosebit fiind totdeauna aproape de D.zeu traind in duh adevarat iar cind nu au incotro sa strige dupa ajutor la Hristos si toti casnicii sai pt. a-i ajuta in lupta !
Nu mai este nimic de explicat,de adaugat , nici de tratat, nici de tagaduit si nici nimic, nimic altceva. In schimb fiecare sa faca dupa liberul sau arbitru !
Nu ispititorul este motivul si interesul nostru de vietuire pe forum ci Hristos !