O intrebare cam stupida
In ultima vreme, am intilnit un articol musulman recomandat de un prieten de-al meu care vrea sa ma converteasca.
In acest articol gasim o desbatere intre Musulmani si Crestini,actiunea se intampla undeva in Pakistan.
Nu ma deranjeaze faptul ca Musulmanul intortocheaza cuvintele scripturii ca sa "dovedeasca" el ca are dreptate. Incetul cu incetul, am invatat sa accept ca sunt oameni de genul asta in lume.
Dar din pacate eu "sufar" de OCD(obsessive compulsive disorder) si simt vointa sa-m re-explic cea ce citesc ca sa ma pun pe "sine".
Dupa multe herezzi nascocite in acele dezbateri,Musulmanul zice : "Iată semnele care vor însoți pe cei ce vor crede: în Numele Meu vor scoate draci; vor vorbi în limbi noi; vor lua în mână șerpi; dacă vor bea ceva de moarte, nu-i va vătăma; își vor pune mâinile peste bolnavi, și bolnavii se vor însănătoșa." ( cartea: Marcu / capitolul: 16 / versete: 17-18 )
Musulmanul zice ca asta este un test "stintintific" din biblie care presupune ca numai un crestin "adevarat" poate sa beie otrava si sa traisca.Dupa el ar trebui sa dovedim ca suntem crestini prin a bea aceasta otrava.
Ii nemaipomenit de viclean sa constati asa ceva.Imi pare foarte rau ca am venit aici sa intreb asa ceva dar nu inteleg exact ce vrea sa zica Biblia prin aceasta frasa.
Un lucru stiu,Dumnezeu nu este de partea celor care se autodistrug.
Cred ca frasa din Biblie are o mare legatura cu crimele contra crestinismului cauzate de pagani.
Cred ca un om care merge inainte,e constructiv,positiv si are credinta in Dumnezeu nu poate fi otravit sau vatamat de nimic,pentru ca acel om nu renunta sa-l caute pe Dumnezeu.
Pe de alta parte omul care se otraveste din adins nu-l are pe Dumnezeu pe partea lui si va muri.
Dumneavoastra ce credeti?
Imi pare rau pentru felul in care ma exprim in limba romana,nu am mai vorbit in romana de la varsta de 11 ani.
Multumesc.
|