Comentarii la ultimul mesaj al lui Vsovi (II)
Comentariul 8.: Corect! Dar numai în condițiile în care cele 40000 de slujbe ar fi fost reale, nu exagerate ca să facă impresie despre efortul supraomenesc și dăruirea jertfitoare a părintelui. Or, ca să faci 54 de slujbe pe zi este exagerat de mult, dacă nu imposibil - presupunând că N.G. nu dădea rasol, făcând o slujbă în 5 minute. Dacă renunțăm la cifrele acestea absurde, care l-ar obliga să presteze sfeștanii timp de 27 de ore pe zi - fără pauze de mers la toaletă - constatăm că 800 milioane de lei neimpozabile, dobândite în decurs de doi ani, înseamnă 33 de milioane pe lună, adică echivalentul a 3300 lei noi lunar. Dacă te raportezi la salariul minim pe economie de 600 de lei, cu care trăiesc o sumedenie de români de ani de zile, poți constata singur gradul de „sărăcie” avansată în care ajunsese bietul părinte cu slujbele lui „apostolice” făcute fraudulos, prin parohii străine
Răspuns:
„Împărțind 800.000.000 lei vechi la 40.000 de slujbe dă 20.000 de lei vechi adică 2 RONI... asta este suma frumușică despre care vorbeai!”
Păi e suficient să faci 3 slujbe mari în fiecare zi și 7 slujbe mici în fiecare zi și în 400 de zile ai deja 40.000 de slujbe. Iar ca timp ar fi 8-10-12 ore de lucru pe zi timp de aproape 2 ani.
Comentariul 9.: N-am afirmat că și-ar fi plătit reclama, ci că s-a bucurat gratuit de ea, în loc să o respingă, ca pe un prilej de mândrie deșartă
Răspuns: „Și cu asta spui că și-a plătit „reclama”?” Păi cum adică s-a bucurat de ea? Păi așa s-a bucurat că vor veni mai mulți la el și va lucra mai mult pentru Domnul, că doar a depus votul sărăciei, deci pentru muncă s-a bucurat săracul nu pentru lene așa cum se bucură omenirea, pentru profitul murdar pe seama reclamei. Și când te laudă cineva cum trebuie să reacționezi să te bucuri sau să nu te bucuri? Păi o respingi dar nu de față cu admiratorii ci în taină căci respingerea categorică pe față e dovada unei slave deșarte și mai mari... ci doar trebuie să fi indiferent... adică să nu te lauzi și tu concomitent cu cel ce te laudă... sau mai târziu să nu crezi că ai meritat vre-o laudă căci doar Domnului i se cuvin căci puterea sfântă de la El este. Deci nu l-ai văzut bucurându-se ci tu zici că ar fi profitat de ea. Da, pentru a veni la el mai mult pobor și să lucreze mai mult pentru ei și pentru Domnul... așa s-a bucurat, au profitat mai mulți de Harul Domnului.
Comentariul 10.: Ziariștii nu sunt proști. Cu asemenea subiecte ei își fac singuri reclamă, captivând atenția curioșilor și a celor avizi de senzațional și de spectacole religioase – implicit, mărindu-și rata de interes și tirajul publicației.
Răspuns: Cu condiția să nu fie minciuni că altfel se fac de rușine și le scade credibilitatea și tirajul. Sau n-ai văzut cum a dat faliment Ziua sau Cotidianul sau alte trusturi... dacă minți plătești, și nu numai cu bani grei.
Comentariul 11.: Dacă era într-adevăr prooroc de la 7 ani, ar fi proorocit cu adevărat, n-ar fi fost prooroc doar cu numele. Poate faci ceva cercetări, să ne spui și nouă cam ce „proorocii” a proorocit el la 7 ani, și după aceea, până ce a murit treizeci și ceva ani mai târziu. Biserica îți va fi recunoscătoare, căci ar fi păcat să se risipească asemenea proorocii importante pentru viața creștinilor. În afară de proorocia care fixează Al Treilea Răzbel Mondial pentru anul 2007, că pe aceasta am descoperit-o noi, prin mijloace specifice.
Răspuns: Păi dacă a recunoscut ca adevărate Sfânta Cetate a Noului Ierusalim, proorociile sfântului Lavrenție, a lui Sundarsing, a preotului Alexandru, și a stabilit și data de început a războiului spre distrugere, 2007, și a mărturisit și despre pașapoarte și cărți de identitate cum spunea un sfînt de la Athos, și cum spune și părintele Justin, ție nu ți-e clar că era un credincios ce trăia sub proorociile sfinte? Dar eu nu știu ce a mai proorocit, dar ce era să mai proorocească? Nu e de ajuns ce se spune prin sfintele Trâmbițe Apocaliptice? El a îndemnat la castitate, post și rugăciune căci fără Credință nu ai cum să crezi în nicio proorocie oricare ar fi ea.
Comentariul 12.: Dar nu caută nimeni să te injecteze cu slană în târt-iță dragă Cotcodac, că ție nici nu ți se mai pot găsi venele, ești perforat și-n limbă!
Răspuns: Da, în limba de la sandale.Atunci ce caută? Să mă gâdile la ficați ca să mă flatez că cică mă mângâie. Păi nu așa dobitocește se face miîngâierea între frați ci aia îți stârnește poftele și plăcerile.
Comentariul 13.: !
Răspuns: Da da, am scris bine, comforme și nu conforme și nici comform, căci e din franceză, sau mai bine zis am subliniat formele... de viață ale Duhului în care a trăit și mai trăiește căci s-a dus în Cer.
Comentariul 14.: Contrar voinței lui! Căci dacă era după el, ar fi instituit o viață dublă la acest capitol
Răspuns: Păi voi bănuiți orice vă trece prin cap, că doar ați scos pe bază de carte că era defapt un zburător și practic se transforma noaptea în vampir, că altfel cum făcea minunile respective decât pe bază de sânge de copii, de vaci, porci și fecioare firește... Dar sigur că ducea o viață dublă, adică slujea cât doi la un loc, deci trăia dublu căci știa că va muri de tânăr.
Comentariul 15.: Felul doi sau trei , în nici un caz felul întâi
Răspuns: păi felul doi, căci era și preot și ducea viață și de călugăr deci vezi, avea viață dublă.
Comentariul 16.: „Proorociile” de la 7 ani s-au pierdut în negura anilor, ca și când n-ar fi fost – sau, tocmai de aceea! A rămas ca prin miracol doar cea care dictează că „Al Treilea Răzbel Mondial va începe în anul 2007”
Răspuns: Și că va muri în la 40 de ani sau la o vîrstă apropiată.
continuarea mai jos
Last edited by vsovivi; 06.07.2010 at 21:07:17.
|