View Single Post
Vechi 06.07.2010, 21:07:31
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Comentariul 17.: Sintagmă confiscată de Vsovivi pentru a face reclamă mascată pentru „Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa”, în care și Nicu Gabriel a crezut o vreme, până ce a intrat în conflict deschis cu liderii pucioși, în lupta pentru putere
Răspuns: A crezut nu o vreme ci veșnic dar conflicte sau divergențe au avut și Apostolii Petru și Pavel consemnate chiar în sfintele scripturi, dar Credința nu și-a pierdut-o Gabriel preotul deci nu te cred și iată cum tu faci reclamă viceversată că eu știu că Domnul n-are nevoie de vre-o reclamă, pe când satana din asta trăiește, minciună și reclamă și demonstrații de iluzionism pentru creduli!

Comentariul 18.: Nu numai asemenea lor, căci mai sunt și alți prooroci mincinoși și ambițioși.
Răspuns: Păi prooroci mincinoși în opinia voastră sunt toți cei ce nu cântă după lăutarii lui antichrist, după cum i-a instruit și dresat nenia. Deci mergi și cîntă la altă masă căci toți proorocii pomeniți de mine sunt sfinți.

Comentariul 19.: De ce „abia apoi”? Aceasta e o minciună. „Proorocia” vorbește de „Al Treilea Război Mondial” care începe în anul 2007, nu de două războaie, unul duhovnicesc și altul trupesc, în ordinea pe care o stabilești tu ca să se potrivească cu aparențele. Și de ce să fie cel duhovnicesc primul, și nu invers? Ca să-ți iasă ție pasiența?
Răspuns: Păi eu nu despart războaiele, e același război, al treilea dar am accentuat că scopul și sensul lui este distrugerea duhovnicească... lepădarea de viața sfântă, de Cuvântul lui Dumnezeu, ca să nu se creadă minciunile unora că e vorba doar de bani sau de crize sau de trupuri sau de pământ, de aia am zis duhovnicesc și trupesc, căci impunerea minciunilor o caută mincinoșii care vor prigonii pe sfinți iar sfinții vor impune de la Dumnezeu cenzura Duhului și nu a omului, așa cum impune omenirea tot felul de prohibiții și legislații fanteziste, jungle legislative și reguli scoase din pootoareaoarea gândirii.

Comentariul 20.: Multe prostii s-au scris pe lume, iar unii cască și acum gura la ele. Dacă ar fi să le credem pe toate... Expresia „este scris” e consacrată pentru Sfânta Scriptură, nu pentru orice mâzgăleli ale unor alienați care se cred a fi trompete ale Duhului Sfânt.
Răspuns: Exemplul clar este că nu mai casc gura la prostiile scrise de unele lingviste, nu dăm nume, care umplu mereu tot acest fir de discuții cu „porci” de grăsime de diferite rase, căci doar așa știu ele să-și facă temele, cu cafiaua pe masă și cu blidul cu isPITĂ și slănină și cu dețul de pălincă, de horrorincă din găinaț de curci.

Comentariul 21.: Toate aceste plăgi au mai fost și vor mai fi. Vin însă tot felul de panicați-angoasiști care și-au prins mentalul ebrios în pioneze ruginite și anunță ca niște flașnete stricate, de cincizeci de ani încoace, Sfârșitul Iminent Al Lumii începând neapărat cu România, căci Rromânia este Buricul Pământului, pe unde curgea odată lapte și miere, iar acum nu mai curge. S-a închis robinetul, spre disperarea multora care se obișnuiseră cu suptul. Tot ei anunță că salvarea lumii nu mai vine prin Hristos Cel viu, Care ar trebui să vină pe norii cerului cu slavă văzută de toți oamenii, ci vine de 50 de ani încoace, noaptea pe furiș la Pucioasa, prin „Cuvântul” fabricat pentru Dumnezeu de niște oameni îndrăzneți

Răspuns: Păi vezi și ăsta e războiul, unii vor crede și vor trăii în România împreună cu Dumnezeu, iar alții vor persifla și vor huli trăind în Rrromânia, unde rrr vine de la îndemnul ăla comunist, adică să distrugem și să dărâmăm tot, zicând că defapt facem reciclare, refolosire, recondiționare.

Comentariul 22.: Pace ție, biruitorule, cel ce înrolându-te prozelit neofit în Plutonul Pucios ți-ai biruit groaza de Războiul Sfârșitului Lumii!
Răspuns: Domnul nu dăruie pacea așa cum o dăruie gLumea, deci pace o să am abea în Ceruri, din aia sfântă, iar aici doar la necazuri mă aștept și alea sunt cele mai prețioase dacă nu am să hulesc din pricina durerilor, și la o pace amestecată cu păcatul și mîndria mă paște aici clipă de clipă, liniștea dinaintea fururtunii. Și poți fi sigură că voi birui căci pentru mine Biruie Domnul căci știe că sunt un biet neputincios... mare păcătos din poBor ce cred pe Cuvântul lui Dumnezeu. Dar nu e suficient să crezi ci trebuie să și rămâi credincios. Să trăiești ca să plinești căci altfel nu moștenești.

Last edited by vsovivi; 06.07.2010 at 21:16:09.