View Single Post
Vechi 06.07.2010, 21:27:39
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bob2909 Vezi mesajul
Multumesc mult pentru predica.

.........

Daca nu ma crezi cu Invierea dute la Draganescu unde a pictat Arsenie Boca sau cauta pe internet si o sa vezi mari taine nestiute mai de nimeni. A pictat chiar si gemenii in flacari , nava apolo, telefonul mobil etc... Pictura bisericii a fost gata in 1987. Deci clar un sfant. Care a stiut taine pe care noi nici nu le gandim. Pentru multi vor fi surprize.

NU DEAGEABA A SPUS CA BUCURESTIUL VA FI NOUL IERUSALIM!!!!!!!!!!!!!!
Păi n-am zis că nu te cred ci am zis că e chiar așa cum e pictată Biserica de la Drăgănescu... dar ți-am atras atenția că Domnul are și trup feciorelnic de Fiu de Om, deci a înviat și trupește din morți dar are și trup duhovnicesc, de Cuvânt dar și așa ca o nălucă dar năluca e plină de Adevăr, de Cuvânt Viu, de Ascultare de Tatăl și deci e ca o nălucă vie și smerită și nu ca una din aia moartă și mândră, nu ca o fată morgană din aia „frumoasă... goliciune” cum se arată prin visele deșarte din oameni sau din nălucirile pripite stârnite de draci printre urdori sau printre vorbe ca să cazi în păcat... în semeție și pușcărie apoi învârtoșându-ți inima ca să crezi ca un credul în tot felul de flateuri deșarte ca niște mîngîieri... dulci... atât de dulci ca să nu bagi de seamă că defapt sunt prea amare.

Last edited by vsovivi; 06.07.2010 at 21:31:07.