View Single Post
Vechi 07.07.2010, 02:22:46
razvan_andrei's Avatar
razvan_andrei razvan_andrei is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.11.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Radu32 Vezi mesajul
ideologia comunista si-a lasat amprenta la greu asupa mentalitatii cetatenilor :
ce zice stanga comunista ?
axioma : omul se educa prin scoala,deci scoala rezova orice in societate,pt ca scoala modifica omul !
ce zice dreapta nationalista de tip fascist ?
axioma : spiritul etnic si insusirile ereditare ale unui popor fac de fapt calitatea lui, si ele dau tipul de educatie pe care o aplica cetatenilor !

daca adevarul ofi la mijloc,intre cele doua nu stiu, dar tare imi e frica ca e mai adevarata a doua !
adica, namtul ai tot naemt, tiganul tot tigan, oricate scoli ar face !
e o morala populara ardeleneasca !
a nu se intelege ca trebuie sa discriminam pe careva !
Deja te duci la extrem. Am zis eu ca scoala modifica omul? Am spus ca ii poate largi orientul de cunoastere si il poate influenta in a lua anumite decizii. Decizii corecte, rationale, spre binele sau. Educatia parintilor este cea care modeleaza un copil, viitor elev, student, muncitor. Dar cum naiba se face ca in ultimii ani tara asta s-a prostit in ultimul hal? Ma uitam la stiri cum in Bucuresti procentul de promovare la bac a scazut cu 20% fatza de 2009. Romanii nu sunt oameni prosti si nici lenesi. Insa lipsa de motivatie, halul in care a ajuns tara asta, te face sa traiesti in scarba si sila, si sa nu-ti mai pese de nimic. Si daca a ajuns asa n-a ajuns din cauza omului de rand. Spuneti continuu ca omul de rand e de vina si doar el. Da, e el de vina ca nu se impune in fatza dobitocilor care-s la putere. Pana la urma, ce inseamna 'democratie'? Puterea poporului. Dar eu nu vad vreo putere a noastra aici...

P.S.: scuze daca msjul e offtopic
Reply With Quote