View Single Post
Vechi 07.07.2010, 10:35:28
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AngelicaKroner Vezi mesajul
Citat din postarea lui Vsovivi:

„Împărțind 800.000.000 lei vechi la 40.000 de slujbe dă 20.000 de lei vechi adică 2 RONI... asta este suma frumușică despre care vorbeai!”
Păi e suficient să faci 3 slujbe mari în fiecare zi și 7 slujbe mici în fiecare zi și în 400 de zile ai deja 40.000 de slujbe. Iar ca timp ar fi 8-10-12 ore de lucru pe zi timp de aproape 2 ani.

Doar dacă te folosești de matematica de baltă ar ieși socoteala pe care o propui. Dacă faci 3+7=10 slujbe pe zi însemnă că în 400 de zile faci 4000 de slujbe, nu 40000. Deci ți-ar trebui 4ooo de zile ca să faci 40000 de slujbe, ceea ce înseamnă 11 ani. Bietul Nicu Gabriel nici n-a mai trăit atâta, că după 5-6 ani a dat ortul popii.

Vsovivi, lasă minciunile că nu ține. 40000 de slujbe în 2 ani înseamnă peste 50 slujbe pe zi, ceea ce este halucinant de mult, în caz că slujbele s-ar face așa cum trebuie, nu 5 minute pentru o slujbă. Dacă o slujbă ține o oră, ziua ar trebui să aibă 50 de ore ca să le poată face pe toate.
Numai minciuni apar pe acest topic, ca să-i apere pe pucioși, în frunte cu Nicu Gabriel, trâmbița apocaliptică de la Gresia.
Eu am socotit foarte bine, și nu eu am socotit ci Domnul că și eu m-am mirat de socoteala mea și abea apoi am înțeles câtă dreptate a avut Dumnezeu, iar tu te-ai luat după matematicile gLumii.

Să fi uitat oare dumneata că Domnul cu doar 2 pești și 5 pâini a hrănit cinci mii de bărbați? Căci ce au mîncat femeile și copiii nici nu s-a mai socotit. Vezi așa nu am mai socotit nici eu celelalte 36.000 de slujbe. Deci cine e mincinosul? Firește că necredinciosul. Iar capitala duhovnicească a gLumii e la Pucioasa, căci Bucureștiul va avea Catedrala Mântuirii Neamului(omenesc), deci nu are cum să fie aia Sfânta Cetate a Noului Ierusalim ci acolo se vor binecuvânta toate neamurile pământului dar Sionul este la Pucioasa și pe Caraiman iar Templul, Templul Sfânt, sunt Munții Apuseni.