Subiect: CAZUL TANACU
View Single Post
Vechi 09.05.2007, 01:37:21
Sebastiana Sebastiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.03.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Calator,eu sunt o pacatoasa,si vezi tu,raspund din pacate la provocari,unele dintre ele,nu la toate,retine acest aspect.Slujba Sfantului Maslu este=cu Exorcisme,exorcizari,dezlegari,rugaciuni de dezlegare,dar nu numai,si vindecari de alte boli,nu numai vindecari de boala Demonizarii(vezi a indracirii,posesiunii,posedarii,legaturilor duhurilor rele).Citez din Sfanta Scriptura intrucat este argumentul cel mai bun,si,poate asa te vei convinge(daca crezi Biblia,asta tu stii mai bine,)nu uita un aspect:din moment ce caut sa te lamuresc,inseamna ca tin sincer la tine si imi pasa de tine,sincera sa fiu,altfel nu m-as mai deranja la o asa ora tarzie din noapte,sa te clarific pe tine referitor la Exorcisme,Exorcizari si vizavi de Sfantul si Marele Maslu care are o asa mare legatura cu ac.caz Tanacu,in loc sa ma rog pt.mine pacatoasa,pentru tine care nu esti asa de pacatoasa ca mine si,pt.altii,la ora asta.Sa ma ierti si sa te rogi si pt.mine.Citez din Sfanta Scriptura urmatoarele(daca pe mine nu ma crezi,crezi Sfanta Scriptura,"caci Dumnezeu nu vrea moartea pacatosului ci intoarcerea lui"):"Sf.Evanghelie dupa Matei.Cap. paragraful16-cu 17 saisprezece cu saptesprezece,zice asa:"Si facandu-se seara,au adus la El multi demonizati si a scos duhurile cu cuvantul si pe toti cei bolnavi i-a vindecat.17.Ca sa se implineasca ceea ce s-a spus prin Isaia proorocul,care zice:"Acesta neputintele noastre a luat si bolile noastre le-a purtat"."Ti-am citat din Biblie ca sa stii ca demonizarea,posedarea,indracirea,lunatismul sunt boli,si,prin urmare,nu reprezinta SANATATEA,cerceteaza asadar Sfintele Scripturi ca sa nu te ratacesti"Cercetati Sfintele Scripturi ca sa nu va rataciti"(stii tu ce frumos zice Mantuitorul)si vezi ca sta scris,destul de clar si la mintea cocosului si a gainii,ca este o boala aceasta posesiune,stapanire de duhuri necurate,altfel insemna ca cei posedati sunt sanatosi???ce au in comun demonii cu Dumnezeu?NIMIC,ABSOLUT NIMIC.La Sfantul si Marele Maslu sunt vindecate TOATE BOLILE,FARA NICIO EXCEPTIE SAU VREO DEOSEBIRE,FIE CA ESTE EA SUFLETEASCA SAU TRUPEASCA,si MAI SUNT IERTATE PACATELE UITATE,ASCUNSE FARA VREO REA CREDINTA,INTENTIE, GRESELI IGNORATE,NESTIUTE,etc.Ce m-a facut sa iti raspund si sa iti scriu,a fost mesajul sincer al lui Negroponte,care specifica faptul ca trebuie sa ne intristam cand vedem ca aproapele nostru este nelamurit,pt.el am facut de fapt ac.gest dar,mai ales,pt.Dumnezeu si pt.tine.Iarta-ma daca iti mai spun un amanunt insignifiant, care nu are legatura absolut deloc cu ac.caz,insa nu exista grad de comparatie pt.extraordinar,adica,nu este corect sa zici"e foarte extraordinar",asa ca iti voi accepta si eu corectarile tale la greselile mele,sincera sa fiu,nu ma supar,chiar apreciez sinceritatea,sa fii sigura de aceasta.Citeste din Biblie si vezi de cate ori este precizat faptul ca demonizarea este o boala,iar nu o stare sau situatie de bine si de sanatate.Daca ai de gand sa ma jignesti in continuare,nu ai decat sa o faci,cred ca am capatat,din pacate,imunitate la aceasta,cu toate ca,stiu ca nu este bine dar,vezi tu,tin sa te lamuresc ca aceasta boala este contemporana zilelor si timpurilor noastre,avand in vedere ca,stiu ce vorbesc si scriu,dupa ce am vazut manifestarile si consecintele ei,fara sa vreau unele ca acestea,dar asa a ingaduit si a vrut Dumnezeu,asta e.Cat despre faptul ca s-a renuntat la tratamentul medicamentos,vezi in alte postari ce scumpe erau medicamentele,nu am scris eu,au scris altii,mai inainte de mine.Isi permiteau:sora Irina Cornici,Parintele si Maicutele suma aceea imensa?Da-mi voie sa ma indoiesc de unele ca acestea.Poate si sincer cred ca era mai bine sa ii fi dat doctorul sau doctora ei un tratament gratuit?Te-ai gandit la unele ca acestea?Nu crezi ca mai sunt si altii la mijloc care sunt implicati dar prefera sa taca malc?DUMNEZEU DRAGUTUL DE EL STIE ADEVARUL SI,ESTE NUMAI EL CEL CARE ESTE IN MASURA SA JUDECE OAMENII SI CUVINTELE,DAR SI ACTIUNILE SAU NEACTIUNILE LOR PROMPTE. Doamne ajuta!