Subiect: CAZUL TANACU
View Single Post
Vechi 09.05.2007, 09:48:28
calator calator is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.03.2007
Implicit

Sebastiana cred ca imunitatea ta se extinde adica pe langa cea la jigniri (felicitari pentru ea) ai si o imunitate la argumente logice, rationale.

Tot o forma de imunitate este si smerenia gheboasa? orice ai face e musai sa fii mai cu motz? Ai scris ca tu esti o pacatoasa nu asa ca mine care-s mai putin pacatoasa....Stand mai mult timp in mediu crestinesc am constat ca atunci cand incepe cienva cu "eu is pacatos, cel mai, mai mult decat" poti fi sigur ca va continua cu niste balajanii Mai scrii ca "daca am de gand sa te jignesc in continuare" acest aspect l-ai mai scris de spe ori. Ai nevoie cumva sa fii jignita ca sa -ti faci norma de iertare, sa te simti autentica sau care-i treaba? Ai nevoie sa te simti buna, de partea lui Dumnezeu si tot o repeti poate poate...?

Exista asa o dorinta de a fi precum Hristos, chinuit si totusi sa ramai bun. Adica desi te jignesc constant si dau semne ca is pe langa Dumnezeu TU o fata foarte extraordianra nu numai ca tii sicner la mine si iti sacrifici din timpul tau ca sa ma lamuresti dar chiar ma pomenesti si la rugaciune... Si cand pui capul pe perna te simti impacata? Sufar si lupt pentru dreptate su adevar, necunoscute sunt caile Domnului... (cama sa?)

Cat despre scripturi mare grija cum le cercetezi ca de la cercetat s-au ratacit unii.... Eu nu am citit Biblia si nici scripturile si nici nu am de gand Iar utilizarea de citate scoase din context ca argument mi se pare cea mai nepotrivita si mai primejdioasa activitate. Si martorii lu Iehiva tot cu biblia in mana abereaza....In dicutiile mele cu diferiti preoti calugari nu am intalniti niciodata acest gen de argumentare de genul asa cum scrie la Marcu 4 cu 3 si la Ioan 5 cu 6....Doar la protestanti si alte secte si miscari am intalnit o cunoastere inspaimantatoare a citatelor din biblie si folosirea lor in cel mai prost mod posibil Am mers cu unul odata in tren avea toata biblia subliniata, cred ca imi putea dovedi prin citate orice. Lua de ici o propozitie o completa cu alta de pe alta pagina si iesea o combinatie de toata frumusetea.

Prin urmare daca se incepe o discutie cu paragrafe si altele atunci sanatate si succes!