View Single Post
Vechi 07.07.2010, 15:33:34
Jane Says Jane Says is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.02.2010
Locație: KooKooLand
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alexandra28again Vezi mesajul
eu cred ca Dumnezeu va judeca oamenii in functie de harul si slabiciunile pe care ni le-a dat,la nastere.un sfant se naste pentru ca Dumnezeu a vrut asa,pentru ca s-a nascut cu mari virtuti,dar judecata lui nu va fi aceasi cu cea a uni homosexual,care s-a nascut de mic cu aceasta anomalie.in lume for fi intotdeauna hoti,homosexuali,prostituate,etc ,asta pentru ca Dumnezeu ii da,asa cum l-a dat si pe Iuda.fiecare are nivelul lui de spiritualitate.pentru mine,un crestin de rand,careia nu i-au dat nici dintii de lapte,precum zice parintele Cleopa,a ma machia,nu este un pacat atat de mare precum ar fi pentru o calugarita.cel putin asa cred eu.Dumnezeu nu are pretentii mai mari de la noi,decat putem noi duce.
Eu cred ca nu merge argumentul asta. Fiecare dintre noi are potentialul sa devina un sfant - si sfintii sunt diferiti intre ei, fiecare cu personalitatea lui, cu istoria lui, cu particularitatile lui culturale, cu inclinatiile si slabiciunile lui. Si asa s-au desavarsit, fiecare luptand cu sine insusi. In ceata lor se numara si foste prostituate si fosti homosexuali, fosti ucigasi, fosti hoti... care la un moment dat au ajuns la pocainta. De-asta zicem Doamne, cum ai primit pe talharul si pe desfranata primeste-ma si pe mine.
Nu exista predestinare.
Dumnezeu stie ce scuza avem fiecare, dar cred ca noi nu ar trebui sa ne gasim pretexte.