Citat:
În prealabil postat de vsovivi
Eu am socotit foarte bine, și nu eu am socotit ci Domnul că și eu m-am mirat de socoteala mea și abea apoi am înțeles câtă dreptate a avut Dumnezeu, iar tu te-ai luat după matematicile gLumii.
Să fi uitat oare dumneata că Domnul cu doar 2 pești și 5 pâini a hrănit cinci mii de bărbați? Căci ce au mîncat femeile și copiii nici nu s-a mai socotit. Vezi așa nu am mai socotit nici eu celelalte 36.000 de slujbe. Deci cine e mincinosul? Firește că necredinciosul. Iar capitala duhovnicească a gLumii e la Pucioasa, căci Bucureștiul va avea Catedrala Mântuirii Neamului(omenesc), deci nu are cum să fie aia Sfânta Cetate a Noului Ierusalim ci acolo se vor binecuvânta toate neamurile pământului dar Sionul este la Pucioasa și pe Caraiman iar Templul, Templul Sfânt, sunt Munții Apuseni.
|
N-ai recunoaște tu că ai greșit, ferească Sfântu'! Nici dacă te-ar pica cu ceară, ci o dai mereu la-ntors, ca să arăți că ai dreptate mereu, și în special atunci când n-ai.
Deci tu cauți să faci din rahat, bici, arătând că diferența dintre 40000 și 4000, adică 36000 e o bagatelă, un praf în ochi pe care-l arunci tu cititorilor printre gene zicându-le că
36.000 lei noi încap în douăsprezece coșuri pline.
Apoi vii pe Forum plescăind din buze și zicând că nici usturoi n-ai mâncat, nici gura nu-ți miroase a pește cu pâine!
Dar eu ți-am zis-o de la obraz că prin matematica ta de baltă rezultă că dacă făcea
profetul de la Gresia 3+7=10 slujbe pe zi înseamnă că în 400 de zile ar fi făcut 4000 de slujbe, nu 40000, iar restul de 36000 sunt firimituri date la coș. Deci i-ar fi trebuit 4ooo de zile ca să facă 40000 de slujbe, ceea ce înseamnă că avea nevoie de 11 ani ca să le facă așa cum se cade. Dumnezeu însă l-a chemat la El după 5-6 ani, ca să facă bilanțul și să dea în primire.
De aceea am îndrăznit să-ți recomand să mai termini cu minciunile pe acest Forum, că nu ține. Acest Forum este pentru promovarea Adevărului, nu a Minciunii. Dar tu faci pe surdul, scornind noi diversiuni și fumigene.
40000 de slujbe în 2 ani înseamnă circa 54 slujbe pe zi, ceea ce este halucinant de mult, peste puterile omenești ale unui preot serios și responsabil. Aceasta dezvăluie că
popa Gabi lansase o
industrie de făcut bani cu scopul declarat de a înnoi biserica de la Borănești. Tu ziceai că a făcut doar 3+7=10 slujbe pe zi, ca să ne păcălești, lăsând impresia că ești foarte bine informat. Dacă o slujbă ține o oră, ziua ar trebui să aibă 54 de ore ca să le poată face pe toate cele 54 de slujbe. Dacă slujba ține o jumătate de oră, ziua ar trebui să aibă 27 de ore! Dacă slujba ar ține 15 minute, tot ar fi nevoie de 13,5 ore de citit și recitit încontinuu, ceea ce este enorm, având în vedere că slujbele nu se fac pe bandă rulantă, ci între o slujbă și alta trebuie să apară un interval în care preotul se deplasează de la o casă la alta sau dintr-un cătun într-altul.
Numai minciuni promovează Vsovivi pe acest topic, ca să-i apere dintr-o ambiție prostească pe pucioși, în frunte cu Nicu Gabriel, "trâmbița apocaliptică de la Borănești, ascuțită pe Gresia". Dacă ar fi să credem isteria aceasta cu "trâmbițele apocaliptice românești" care au sunat și au răsunat Apocalipsa, dar nu le-a auzit nimeni, atunci
popa Nicu Gabi ar fi "A Opta Trâmbiță Apocaliptică (dacă le numărăm și pe celelalte 7, promovate de liderii pucioși de la
Noul Jerusalem), deși Apocalipsa vorbește doar despre 7 trâmbițe.
Ar mai fi o variantă, mult mai plauzibilă, ca și popa Gabi să fi mințit, lăudându-se cu cele "40000 de slujbe executate la comandă, în doi ani", ca să se mire lumea câtă dăruire și cât efort a depus el în acești doi ani, dar cele 40000 de slujbe să fi fost de fapt 4000. Pentru aceste slujbe, părințelul a pretins că a adunat de la beneficiari suma rotundă de 800 milioane de lei (vechi). În cazul acesta o slujbă ar fi costat 200000 lei vechi, adică 200 lei noi (a treia parte din salariul minim pe economie de pe o lună întreagă!!!) ceea ce justifică oarecum efortul părințelului de a vagabonda 2 ani prin parohii străine, pentru a mulge pe furiș oile vecinilor păstori. Lăcomia pierde omenia!