Subiect: Iar a inceput...
View Single Post
Vechi 07.07.2010, 19:43:59
dalia11 dalia11 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 01.02.2010
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alexaa Vezi mesajul
Multumesc mult pentru raspuns si pentru bunul gand. Am incercat, dar nu stiu cum, nu reusesc sa ajung pana la capat cu nici o rugaciune, nu pot sa zic decat: "Doamne, Doamne", maxim cateva cuvinte, nu reusesc sa ma concentrez in timpul acela.
Dar o incerc rugaciunea Maicii Domnului, poate ca o sa reusesc.
Draga Alexa, am citit undeva ca atunci cand un om injura, nu trebuie certat, ci doar sa spui o rugaciune pt. el. Cred ca e valabil si in cazul certurilor. Se spune asa: Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-l pe robul Tau......(numele). Cred ca te poti ruga tu pt amandoi. Ceea ce apreciez eu la tine este ca esti obiectiva si nu iti acuzi mama. Consideri ca e firesc sa-si spuna parerea si ai dreptate. Cunosc insa un caz in care copiii o acuza pe mama, chiar daca sotul ii aplica rele tratamente. Sa-ti dea Domnul putere sa depasesti aceasta stare, sa-ti gasesti linistea si pacea sufleteasca si sa ai intelepciune se intervii intre ei atunci cand crezi ca e momentul. Doamne ajuta!