Medicul in cauza a fost cercetat atat de colegiul medicilor pentru malpraxis si s-a inceput si o urmarire penala. Clar ca nu a primit felicitari! Daca esti interesata de astfel de cazuri poti urmari evolutia situatiei Dr Ciomu (ala cu penisu) Doar ca in cazul medicilor Colegiu nu se grabeste sa arunce asa repede cu noroi si sa decreteze ca fapta x este abdominabila ci cauta sa inteleaga si sa gaseasca o explicatie. Si chiar presa e mult mai blanda. Nu am citit nicaieri despre odioasele conditii in care au murit cei doi beblusi de la spitalul Vaslui, asistentele de acolo, medicii nu au fost transformati in niste criminali desi tot acolo s-a ajuns la o moarte Nici cazul despre care am scris nu s-a bucurat de mare mediatizare Eu il stiu caci este implicat cineva cunoscut (de mine)- personal nu cred ca va ajunge in inchisoare
Daca parintele a actionat ca in evul mediu nici presa nu e mai prejos, tot ca in evul mediu a reactioant (nu l-a ars pe rug in piata centrala dar au scris niste aberatii cam cu acelasi efect in sens metaforic)
Astept un raspuns de la cei care cred ca Sf Sinod este eretic. Ce facem? Ramanem intr-o biserca condusa de niste eretici? Pestele de la cap se impute nu? Iar sinodul e un fel de cap al bisericii (lumeste vorbind ca duhovniceste e Isus/ Dumnezeu)
|