Medicii au gresit doar fiindca prin definitie un preot/ slujitor al bisericii nu poate gresi. Tocmai aceasta credinta irationala e fff daunatoare, increderea asta oarba. Acest parinte are 29 de ani (stii cati ani de manastire are?) prin urmare ma indoesc de capacitatile sale de a face diferenta. Mediul i-a recomandat fetei o doza zilnica de zaiprexa, un neuroleptic. Daca tot esti asa de hotarata afla si cat costa (asta ca sa discutam precis si pe aratura) Nu toata lumea care blesteama si zice ca il aude pe diavol e demonizat E chair asa greu de inteles si admis acest lucru? Este chair pe forum o fata ce a avut astfel de probleme. Fiind sub inflenta mediului manastiresc este posibil ca fata sa fi crezut ca vocile ce le aude sunt de la diavol dar asta este alt ceva.
Sa zicem ca e demonizata (hai sa luam si varianta asta sa nu zici ca dau dovada de inflexibilitate) presupunem ca pana la urma Harul lucreaza indiferent de varsta (sunt multi sfinti tineri) si ca parintele clar a facut un diagnostic corect
Cat dureaza sa iasa diavolii? Daca nu ies la prima strigare o tii legata pe respectiva persoana zile de-a randul? Numai cu aghiazma?? Si o mai legi pe cruce?? initial credeam ca "legata pe cruce" e asa un fel de exagerare si ca a fost legata altfel Pentru ca tinerea unei persoane pe cruce cu mainele deci intinse poate duce la moartea sa prin sufocare. Asa mureau cei legati pe cruce (nu de sete si de foame) ci prin sufocare caci aceasta pozitie duce la comprimarea cavitatii toracelui. Ma intreb daca au pus crucea in picioare. Ca tot zici ca imi dai citate din biblie Cum au murit cei doi talhari? (ca au fost doar legati pe cruce si nu rastigniti) Si in biblia asta asa scrie ca a alungat Isus demonii?? A legat omul de cruce si l-a lasat fara apa si hrana? Ma mir ca nu au si biciut-o (nu pe ea pe demoni)
Este un caz celebru al unui psihopat care a ucis cel putin 11 prostituate Pe scaunul electric ultimele sale cuvinte au fost " asta e raspalta pentru un om bun, am vrut doar sa le salvez"
Dostoievski scrie "daca nu exista Dumezeu totul e permis" mai grav e ca in spatele LUi se pun niste fapte ....Incep sa cred ca multi crestini ar fi capabili de atrocitati in numele iubirii. Ma trec fiorii gandindu-ma la inchizitori, cei care tortuaru oameni in numele iubirii, o faceau fiind convinsi ca lupta impotriva raului, a diavolului. Erau multumiti de ce faceau si absolut nimic nu i-ar fi convins de contrariu. Si evident ca o graza de crestini erau de aceeiasi parere. In fiecare crestin probabil zace un mic tortionar Cineva pe forum numai nu a zis ca eu, odin si mirean suntem niste trimisi diavolesti, ca avem un michidutza care ne sopteste seara ce sa scriem. Suntem demni de mila si intristare. Cand citit ce scriu cred ca va stergeti o lacrima pt ratacirea mea nu?
Cine stie poate fata avea nevoie de un pic de sex si ei au legat-o. Poate nu -i soptea nici un diavol ci niste diavoli de hormoni A se vedea la ce duce lipsa de sex :D
|