Citat:
În prealabil postat de Pandion
Propun sa lasam mandria la o parte si sa avem curajul sa admitem ca punctele de credinta sunt destul de multe, numai cine nu vrea nu le vede. In ceea ce priveste doctrina, nu exista una perfecta, si nici nu ne-ar ajuta cu nimic, la judecata nu vom fi judecati pe puncte de doctrina si cu privire " la tot ce este ascuns", adica ce a stat in spatele deciziilor, actiunilor noastre.
|
Copiii mei se joaca cu alimente de plastic: au morcovi de plastic, cartofi de plastic, paine de plastic.. Orice vrei! De fapt bucataria copiilor mei are mai multa mancare decat cea adevarata (dar ce inseamna "adevarat"? Oare nu sunt eu prea mandra si ma dau rotunda ca bucataria mea este cea adevarata, iar a copiilor mei este falsa? Ar trebui sa renunt la astfel de prejudecati?)
In fine, pe baza punctelor comune: morcovii de plastic se numesc tot morcovi, au o culoare placuta si o forma incantatoare (chiar mai frumosi decat cei adevarati.. dar din nou intrebarea filosofica: ce este adevarat? Nu arat eu mandrie..etc.? Stiti discursul sectar).. deci pe baza punctelor comune, ar trebui sa asum ca mancare de plastic SATURA si POTI TRAI CU EA? Ma intreb si eu..