View Single Post
Vechi 08.07.2010, 09:44:49
ionut stefan ionut stefan is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2010
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit Doamne ajuta

Citat:
În prealabil postat de justine Vezi mesajul
O prietena de alta confesiune mi-a cumparat ca dar de ziua mea o Biblie. Ca sa nu o supar am acceptat-o. Este bine sa o pastrez? Ce facem daca avem in casa carti de la alte culte (ramase de la bunici, etc). Le putem arunca?
Putem avea prieteni de alte religii, evitand discutiile pe teme religioase? Daca asistam intamplator (de ex. in masina sau autobuz) la convorbiri de ale lor care de multe ori critica credinta ortodoxa ce trebuie sa facem? E indicat sa ne facem cruce cand calatorim alaturi de ei, stiu ca se simt jigniti? Daca a murit o ruda sau un vecin de alta credinta e bine sa mergem la inmormantarea acestuia?
in primul rand nu trebuie sa o accepti BIBLIA de alta confesiune fara a te gandi ca iti superi prietena . pt ca prietena nu sa gandit ca tu esti din alta religie si nu poti accepta dar daca totusi ai acceptat poti sa-i dai foc impreuna cu toate celelalte carti de alta confesiune decat sa le arunci la gunoi sau sa le ti in casa iar cenusa sa o pui la un loc curat.iar daca auzi ca se vorbeste rau de ortodoxie trebuie sa iei atitudine numai daca esti pregatita pt ca slujitorii satanei (sectantii) sunt bine pregatiti in cele dracesti si nu asteapta decat o mica scanteie,pt a incerca sa te convinga in fel si chip ca ei spun adevarul. iar daca este indicat sa faci cruce in prezenta lor iti spun SA O FACI CU TOATA DRAGOSTEA PE TOT PIEPTUL iar ei acesti pacaliti de vrasmas se vor rusina. la cei care sau sinucis si cei de alta religie nu este bine sa mergi la inmormantarea lor pt ca nu avem nimic in comun