Citat:
În prealabil postat de Cetateanul turmentat
1. Cum poate V-Szovi-vi sa fie membru senior la cate gogosi scrie?
2. Multe postari (217) la o asa bazaconie...
3. Pana la proba contrarie, ar trebui sa ascultam de cei ce s-au dovedit oameni cu judecata...
(vezi Parintele Cleopa:
"La Pucioasa,pute,și nu va pleca putoarea de acolo până când nu vor asculta întru toate de Sfântul Sinod.")
4. Si sa mai judecam si cu capul nostru... cam multe postari pro si contra... Daca era ceva ok, nu exista prea mult contra... In fata adevarului nu rezista nimic. Deci pe undeva e o mica MARE minciuna in legatura cu PUTOAREA de la pucioasa. Iar cum vorbeste unul si altul de Verginica si Bombonica, ma duce cu gandul undeva pe centura... Daca sunt asa cum s-ar zice ca sunt, din cate stiu eu SFINTII nu-si fac reclama :), ba chiar spun celor pe care ii ajuta sa nu vorbeasca nimic pana nu vor trece DINCOLO...
5. In rest... Pierdere de timp. Imi pare rau si pentru timpul pierdut pentru a citi prima si ultima pagina din cele 217 !?!?!? Cat si pentru raspunsul postat. Nu merita pierderea de timp. 
|
Oare despre care Sfânt Sinod vorbea părintele Cleopa sau păr. prooroc Arsenie Boca? Despre sinodul beciumenic al gLumii, sau de cel comunist antichrist; Sau despre care și la care se făcea referire dintotdeauna la a fi ascultat întru toate? Eu știu că de Soborul și Sinodul Ceresc al Sfinților Părinți întru Carele este Domnul, de El avem datoria să ascultăm și numai de El întru cele 7 Sfinte Biserici, și cei 7 sfinți stâlpi ai Adevărului și Vârtuților. Dar voi sunteți liberi să ascultați de cine vreți că doar nu vă obligă nimeni ''să vă lepădați de voi și să vă luați Crucea și să urmați Mie''.
Dar preasfânta Maria la Nunata din Canna Galileii a spus: ''Toate câte vă va spune El să faceți!''
Iar Tatăl Ceresc a spus: ''Acesta este Fiul Meu preaiubit intru Carele am Binevoit. De El să ascultați!''
Deci iată că Pucioșii chiar ascultă de cine trebuie, dar unii folosindu-se de părintele Cleopa sau de alți sfinți părinți îndeamnă după minteresul păcatelor și mîndriei lor la a fi slujită gLumea ''bună'', căci voi defapt chiar nu vedeți de unde se vi se ridică pootoareaoareaoarea...oarea...... să huliți.
Păi de la ceea ce a rodit ispisisikaa lui nenia cu eretele pe umărul drept, în nisisp, și apoi a acoperit și a scos zvonul că nu este ascultare și de acolo vine putoare... așa ca pentru o grijă mare de care ai fost apucat de la cafiaua neagră și aburindă a lui tanti grijania care ți-a ghicit și ''norocul'' în zaț... așa se explică de ce unii au ajuns turnmentați... adica freacă menta ca să închidă cineva topicul că veziDoamne e denesuportat Lumina Adevărului și musai trebuie cenzurată, pusă sub obroc, acoperită cu nisisip. Că cică de acolo vine pootoareaoare...oarea. De la pisisikaa moartă, omorâtă prin rupere-n două și aruncată apoi în curtea altuia... ca să poți zice cu satisfacție avocățească: iată dovada!
Păi cine pe cine trebuie să asculte mai întâi?
1.''Omul se roagă de Dumnezeu să-l scape de necazuri și Dumnezeu se roagă de om să mai lase păcatul. Acum judecați și voi cine de cine să asculte mai întâi: Dumnezeu de om sau omul de Dumnezeu?''
2.''Dintre cele trei făgăduinte monahale, cea mai grea e ascultarea, pentru ca are de biruit mai mult patimile mintii care "discută" cu Dumnezeu, in loc să asculte fără discutie.''
3.''Asa sunt gândurile de hula: răbufniri de păcură în raza de soare.''
4. ''Nici abuzul, nici refuzul'' (Deci nici una și nici alta și nici ceva între ele.)
5. ''Bobul lui se preschimbă în tăciune (de la deșertăciunea deșertăciunii) și el se cred grâu nedreptățit.
6. ''Să ai înțelegere față de neputința omenească''
7. ''In mintea strimba si lucrul drept se strimba''
Deci chiar dacă a avut foarte mare dreptate părintele monah Cleopa Ilie căci mulți dintre pucioși s-au răzvrătit și au fugit 'napoi în gLume ca să ''asculte'' cică de Sfântul Sinod, totuși el a mărturisit că este defapt doar ''moșul putregaiul, mâncav-ar Raiul'' deci nu de el trebuie să faceți ascultare, de un moș bolnav și putregăit... ci de mine, de tânărul moșul putregaiul mâncav-ar Raiul, cel mai mare păcătos mirean păcătos din poBor!
8. ''Ecumenismul? Erezia tuturor ereziilor! Caderea Bisericii prin slujitorii ei. Cozile de topor ale apuslui. Numai
putregaiul cade din Biserica Ortodoxa, fie ei: arhierei, preoti de mir, calugari sau mireni, inapoi la Sfanta Traditie, la Dogmele si Canoanele Sfintilor Parinti ale celor sapte Soboare Ecumenice, altfel la iad cu arhierei cu tot. Fereasca Dumnezeu!''
Din zicerile Părintele prooroc Arsenie Boca.
9.Deci măi cetățeanule turmentat, uite-te mai bine și abea apoi te întreabă
''eu cu cine votez?''.
10.Iar mulțimea postărilor se explică prin tăria cerbicelor și ceriadului unora care nu vor să recunoască sfinții prooroci trimiși de ''Unul Sfânt, Unul Domn Iisus Hristos, Cuvântul lui Dumnezeu. Amin.'' ci mereu se lăcomesc la ''bunele'' altuia... folosindu-și-l cu viclenie pe întortochilă cel semeț din dotaretaretare...tare prost și dobitoc.