View Single Post
Vechi 08.07.2010, 12:11:53
Radu32 Radu32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2010
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de razvan_andrei Vezi mesajul
Deja te duci la extrem. Am zis eu ca scoala modifica omul? Am spus ca ii poate largi orientul de cunoastere si il poate influenta in a lua anumite decizii. Decizii corecte, rationale, spre binele sau. Educatia parintilor este cea care modeleaza un copil, viitor elev, student, muncitor. Dar cum naiba se face ca in ultimii ani tara asta s-a prostit in ultimul hal? Ma uitam la stiri cum in Bucuresti procentul de promovare la bac a scazut cu 20% fatza de 2009. Romanii nu sunt oameni prosti si nici lenesi. Insa lipsa de motivatie, halul in care a ajuns tara asta, te face sa traiesti in scarba si sila, si sa nu-ti mai pese de nimic. Si daca a ajuns asa n-a ajuns din cauza omului de rand. Spuneti continuu ca omul de rand e de vina si doar el. Da, e el de vina ca nu se impune in fatza dobitocilor care-s la putere. Pana la urma, ce inseamna 'democratie'? Puterea poporului. Dar eu nu vad vreo putere a noastra aici...

P.S.: scuze daca msjul e offtopic
problema, e mai complexa,...poate ca o mina de intelectuali,si oraseni nu or fi prosti, cum ai zis tu !
poate ca o mana de romani nu or fi lenesi, la fel !

dar grosul,dar masa ? aia care se uita la otv, aia care asculta manele,si la tara si la oras...cu aia cum e ? ,aia care mergand la iarba verde arunca gunoaie peste tot ,utiand sa se arunce si pe ei...(facand o gluma ! ) cu aia cum e ?

Romanu care trece pe linie continua, cand trecerea e la 100 de pasi ( vorbesc ca si sofer), nu are el sadit in mental,ca e bine sa scurtircuitezi, adica, sa fentezi,ca sa ajungi mai repede, sa castigi mai mult !
E ceva putred frate, in danemarca !
Se vede de la o posta !
Reply With Quote