Doamne Ajuta! sunt si eu o mamica la fel ca tine dar nu trec prin situatia ta, am trecut prin ea eu fiind copil. tatal meu a fost alcoolic, iar mama nu a avut curaj sa divorteze de el ca noi sa nu crestem fara tata, dar oricum am crescut fara el. asa ca mai bine divortezi decat sa te chinui tu si fetita ta, pe urma o sa iti para rau ca nu ai luat o decizie care ar fi fost buna pt amandoi. fiecare isi vede de viata lui. eu una asa as face daca as fi in locul tau. nu trebuie sa te intereseze ce zice lumea. cel mai bine mergi la duhovnicul tau si ii spui ce ai pe suflet si el iti va da cea mai buna solutie. cu certurile si cu reprosurile nu ajungi nicaieri, iar persoana care sufera cel mai mult din totata treaba asta e fetita si sa ramana marcata pe viata. cum ti-am spus eu am trecut prin asta si parintii mei si in ziua de azi mai gasesc motive de cearta, iar cand mai merg pe la ei si ii vad ca se cerata ma inchid intr-o camera si plang. roaga-te la Maica Domnului sa iti arate calea care trebuie sa o urmezi.
numai bine!