View Single Post
Vechi 08.07.2010, 16:17:32
Eugen7's Avatar
Eugen7 Eugen7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vidoveczandrei Vezi mesajul
nu vezi ceea ce sa spus si ca fiecare membru ortodox de pe acest topic au dreptate si eu sunt de acord cu ei si ,ca nu prea aveti nici un fel de doctrina comuna cu noi,fiindca noi avem cu Tainele dumnezeiesti,Sfintii Parintii,Maica Domnului,moastele,Sfanta Cruce,Liturghie,preoti,catapeteasma,etc.,Sfanta Traditie si Sfanta Scriptura corecta si fara greseli,dar la voi sunt greseli etc.,etc.
subscriu la cele scrise.
Si (reprezentantii cultelor neoprotestante) nu cunosc Sfanta Scriptura... nu sunt in stare sa aduca argumente scripuristice concrete cu care sa incerce sa combata invatatura ortodoxa (s-a vazut clar in cazul subiectului anterior in care am discutat despre iad, pogorarea lui Hristos cu sfletul la iad si invierea dreptilor, a unora dinre ei si cu trupul exact atunci...).

Pusi in fata pasajelor clare din Biblie, care atesta doctrina ortodoxa... nascocesc tot felul de explicatii cand noi am spus clar ca discutam in acest caz decat pe baza Sfintei Scripturi si acceptam argumente numai din Biblie care este Cuvantul lui Dumnezeu.

Astfel, ma simt nevoit sa urmez si eu exemplul fratilor mei ortodocsi care deja au parasit acest topic intrucat interlocutorii nostrii neoprotestanti nu cunosc Sfanta Scriptura... ei care sa mai si sustin "Sola Scriptura".

Last edited by Eugen7; 08.07.2010 at 16:26:01.