Subiect: Cititi !
View Single Post
Vechi 09.05.2007, 15:06:09
Nitro Nitro is offline
Member

Data înregistrării: 03.05.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56

Un miracol ar fi si acela de a gindi de o mie de ori inainte de a posta ceva. Un miracol ar fi si acela de a-ti da seama ca esti pe un forum crestin si modul de a scrie si de a te exprima, lasa mult de dorit.
Un miracol ar fi si acela de a gindi de o mie de ori inainte de a posta ceva.<<<<
atunci dc ai postat ?? dc nu ai facut si tu un miracol ?? :)

miracol ar fi si acela de a-ti da seama ca esti pe un forum crestin si modul de a scrie si de a te exprima, lasa mult de dorit. <<<< trebuie sa intru intr-un club sa pot posta si exprima aici ? e vreun ritual secret care trebuie facut inainte ?? Modul de exprimare....cum ai vrea sa fie ? formal ? cand unu mai jos ameninta cu bate si ca merge noaptea si bate pe altii ?? am injurat cumva ?

E ceva neadevarat din ce am zis ??

Mai bine ne este s&atilde; ne vedem p&atilde;catele ca s&atilde; ne putem poc&atilde;i. Si Dumnezeu va face minuni dup&atilde; cum stie El mai bine, astfel încât noi s&atilde; nu le vedem ca s&atilde; nu zicem în sinea noastr&atilde;: "Pentru c&atilde; sunt eu curat, de aceea mi s-a întâmplat minunea cutare." <<<<<<da , nu zis ca nu te uiti la pacate si sa nu le mai faci in continuare , dar Dumnezeu poate face minuni si prin tine , numai tu sa vrei ! NU TREBUIE sa fii un sfant pentru a face minuni !!!!! Dumnezeu nu e pretentios in a alege persoana prin care sa faca minuni ! Poate , kit ca ai facut pacate , ajungi doctor si salvezi multe vieti , pt. oamenii aceia tu esti un miracol !!

astfel încât noi s&atilde; nu le vedem ca s&atilde; nu zicem în sinea noastr&atilde;: "Pentru c&atilde; sunt eu curat, de aceea mi s-a întâmplat minunea cutare." <<<< De ce te gandesti numai la tine ?? Nu trebuie sa fi curat ca sa ti se intample o minune SAU SA FACI UNA !!!!! Poate aceea minune va schimba modul in care traiesti , sau poate schimba viata celuia carui i-ai facut aceea minune si va ajunge sa faca si el la randul lui o minune !!
Reply With Quote