Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Un miracol ar fi si acela de a gindi de o mie de ori inainte de a posta ceva. Un miracol ar fi si acela de a-ti da seama ca esti pe un forum crestin si modul de a scrie si de a te exprima, lasa mult de dorit.
|
Un miracol ar fi si acela de a gindi de o mie de ori inainte de a posta ceva.<<<<
atunci dc ai postat ?? dc nu ai facut si tu un miracol ?? :)
miracol ar fi si acela de a-ti da seama ca esti pe un forum crestin si modul de a scrie si de a te exprima, lasa mult de dorit. <<<< trebuie sa intru intr-un club sa pot posta si exprima aici ? e vreun ritual secret care trebuie facut inainte ?? Modul de exprimare....cum ai vrea sa fie ? formal ? cand unu mai jos ameninta cu bate si ca merge noaptea si bate pe altii ?? am injurat cumva ?
E ceva neadevarat din ce am zis ??
Mai bine ne este sã ne vedem pãcatele ca sã ne putem pocãi. Si Dumnezeu va face minuni dupã cum stie El mai bine, astfel încât noi sã nu le vedem ca sã nu zicem în sinea noastrã: "Pentru cã sunt eu curat, de aceea mi s-a întâmplat minunea cutare." <<<<<<da , nu zis ca nu te uiti la pacate si sa nu le mai faci in continuare , dar Dumnezeu poate face minuni si prin tine , numai tu sa vrei ! NU TREBUIE sa fii un sfant pentru a face minuni !!!!! Dumnezeu nu e pretentios in a alege persoana prin care sa faca minuni ! Poate , kit ca ai facut pacate , ajungi doctor si salvezi multe vieti , pt. oamenii aceia tu esti un miracol !!
astfel încât noi sã nu le vedem ca sã nu zicem în sinea noastrã: "Pentru cã sunt eu curat, de aceea mi s-a întâmplat minunea cutare." <<<< De ce te gandesti numai la tine ?? Nu trebuie sa fi curat ca sa ti se intample o minune SAU SA FACI UNA !!!!! Poate aceea minune va schimba modul in care traiesti , sau poate schimba viata celuia carui i-ai facut aceea minune si va ajunge sa faca si el la randul lui o minune !!