View Single Post
Vechi 08.07.2010, 22:44:48
orenda orenda is offline
Member

Data înregistrării: 06.07.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Am fost ateu pentru ca nu intelegeam Credinta.Nu intelegeam Torah si nici pe de aproape Nou Testament. Toate lucrurile din aceste carti le vedeam ca superstitii,defapt aceste superstitii imi erau date de oameni caci eu nu am citit niciodata aceste carti.

Am trait intr-un mediu unde toata lumea lua Torah la litera si multe lucruri se faceau pentru ca "asa scrie in Torah".Nu am putut sa i-au multe lucruri in serios.Era illogic.
Mama mea e Crestina si Tatul meu Evreu,in amandoua mediuri eu nu puteam sa inteleg de ce sa ma rog la Dumnezeu.

Dealungul carierei mele,am uitat complet de religie si am pu-so pe lista subiectelor care nu ma intereseaza.Prin faptul ca iubesc munca si iubesc sa-mi fac viata din ce in ce mai plina,am gasit cartile ca singurul mod de a putea "reusi in viata" pentru ca imi ofereau toat cea ce am nevoie.
La un moment dat am dat de un autor in Biblioteca,cartea lui avea un nume cam penibil"Think and Grow Rich" suna prea ca o reclama de la televizor dar era o carte foarte mare.Autorul Napoleon Hill era un "ateu",dar toata filozofia lui era bazata pe Biblie.

Pana in acel moment eu nu credeam ca exista altceva in Biblie decat superstitii.I-am dat cartii o citire si am inceput sa ma uit la ea intru-un alt mod.
Am pierdut un an cautand mai multe Bibli, caci am inteles ca sunt secte care le interpreteaza dupa felul lor.
Prietenii mei rusi si mama mea mi-au recomandat-o pe cea Ortodoxa.
Am ajuns la realizarea ca daca cineva aplica tot ce este in Noul Testament in viata sa va trai o viata extraordinara si va pute reusi in tot cea ce vrea.Nu pot sa ma mai uit la Biblie intr-un mod superstitios,ea este prea frumoasa si prea inteligenta pentru o carte scrisa acum 2000 de ani.E incredibil.
Reply With Quote