View Single Post
Vechi 09.07.2010, 02:02:50
annajanette
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Laur28 Vezi mesajul
Nu puteam fi considerati inca fii pe vremea aceea. Abia dupa moartea lui Hristos am castigat darul de-a ne face fii ai Acestuia. Lucrurile sunt simple: Dumnezeu poate omori pe cineva pentru a-l salva. Daca moare atunci se duce in Rai, ca e vrednic. De unde stii tu ca peste doi ani nu se sminteste si ajunge sa faca fapte demne de muncile iadului?
Cat despre potop, El a oferit doua variante: cu Mine sau fara Mine. Desi i-a vorbit numai lui Noe, prin Noe a vorbit intregii lumi. Cand Noe ii avertiza de ce se va intampla radeau de acesta. Sa stii ca asa cum au incaput atatea animale, asa puteau incape si oameni. Si cine credea, putea sa-si construiasca si el o corbaie. Si daca credea majoritatea, nu mai era potopul. Spui ca e razbunator, dar de Iona si niniviteni ai auzit? Unde e razbunarea Domnului acolo? Cat a durat pana l-a convins pe Iona sa se duca la ei? Si el a fugit, crezand ca se poate ascunde de Dumnezeu. De ce nu i-a omorat imediat Domnul si pe el si pe niniviteni? Nici cand a trimis potopul nu a vrut sa fie asa, dar oamenii au ales: fara El. Si au primit ce au vrut. Fara Dumnezeu nici viata nu e.
vreau si eu sa stiu povestea cu iona si niniviteni
Reply With Quote