View Single Post
Vechi 09.07.2010, 16:27:56
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Colaps, inca nu am, ajuns sa fim fortati sa privim televizorul..

O facem de bunavoie.. Deci?
Bunicii mei nu faceau aceasta, este o practica relativ noua si totusi ore intregi zilnic inghitim informatii (netrecute prin filtrul gandirii , ca intr-o stare hipnotica - cititi-l pe Virgiliu Gheorghe sa aflati detalii). Cum s-a intamplat aceasta?

Nu exista filme bune-proaste, filme utile sau ne-utile!
Ci doar pierdere de vreme, risipirea timpului de mantuire!
Poza respectivă paremi-se că este din filmul „A clockwork orange”. M-am uitat doar puțin la el. L-am stins când am văzut că Îl huleau pe Iisus Hristos cu niște postere care erau într-o cameră din film.

Dacă e să o luăm așa, orice în afară de lucrarea noastră duhovnicească este pierdere de timp. Dar încă nu am ajuns să ne călugărim. Va veni și vremea pentru asta...
Dar mai întâi de toate trebuie să fim pregătiți pentru această cale.

Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!
Reply With Quote