09.07.2010, 18:12:07
|
Banned
|
|
Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
|
|
Continuarea ștergerii ochilor de urdori
Clarificări pentru mariamargareta indiscreta.
Citat:
Vsovi zicea:
”1. Eu nu sunt PUCIOS ci un biet și umil împucios, mare păcătos mirean păcătos ..., mare sculă de basculă...”
Replica mea:
Ca să fii Pucios nu-ți trebuie Certificat de Pucios în buzunar, așa cum eu am, de pildă, un Certificat de Botez pe care îl țin la dosar. Nu cu certificate ne dovedim opțiunile și adeziunile, ci prin ceea ce declarăm, facem sau gândim. Or gândirea ta e 99% pucioasă. Mai ai o etapă ca să ajungi la 100%: să te întâlnești cu Pucioșii și să accepți ungerea lor ca „domnișoară de onoare” la Nunta Pucioșească. Asta și dorești și speri, atunci când recunoști că ai conspirat pe față pe internet, citez: „în speranța că se vor milostivii sfinții și mă vor primi... și pe mine la Nuntă” Fii fără grijă, că abia așteaptă să te înfățișezi lor, să le faci o vizită și ei îndată să te înroleze.
|
Răspuns de la vsovivi pentru MM: Eu mă refeream mai mult la sființii din Ceruri: Ioan Grigorie și Vasile și la Petru și Pavel, și la Ermolaie și Haralambie, și la Pimen și la Ecaterina... dar firește că și la cei de pe pământ... la rămășița Domnului, din sfânta Cetate a Noului Ierusalim sau cine știe de pe unde mai sunt oițe resfirate și binecuvântate care nu mai fac păcate.
Citat:
Vsovi mai zicea:
”3. Asta tu ai zis și scris despre mine și despre poBor: ''atacă josnic BOR aruncând cuvinte disprețuitoare și infame la adesa Sfântului Sinod al BOR : "sinod beciumenic al gLumii" (de unde noi ce ar trebui să înțelegem? că a pactizat cu mirenii care au aruncat în beciuri oameni nevinovați ???) sau sinodul "cel comunist antichrist" ( de unde noi ce ar trebui să înțelegem? Pe de o parte, că a activat pe față sau pe ascuns la promovarea ideologiei comuniste? Iar pe de alta, că Vsovivi promovează aici erezia pucioșilor care pretinde că "preoții din BOR și-au pierdut harul, fiind pecetluiți pe frunte cu pecetea lui Antihrist"???)''
căci n-ai priceput ce înseamnă beciumenic ... păi era vorba de un fel de ciumăfaie becumenică, iar despre sinodul sovietului suprem mason și capitalist a la bilderberg citit invers ce să mai vorbim... Deci cine se scuză se acuză...”
Replica mea:
Adică acuzațiile erau „pe bune”, numai că n-am înțeles noi „termenii”: nu era un sinod oarecare, ci o „ciumăfaie ecumenică” (pentru cei care nu știu botanică, ciumăfaia sau laurul este o plantă otrăvitoare); nu era un sinod pro-comunist, ci unul sovieto-masonico-capitalistico-eclectic.
|
Răspuns: se știu ei, adică despre cine era vorba, care era acel sinod nărod, principalul e să nu o întortochezi, vorba mare a Moșului Dumnezeu, nu eu, după minteresul celui viclean și rău.
Citat:
Vsovi mai zicea:
De ce este eretică soluția Lui Dumnezeu? Păi de unde rezultă de aici că BOR nu se supune Lui? Deci iată că dumneata te recunoști pe tine că ești eretică deoarece crezi că BOR nu se supune sfântului Sinod din Ceruri și cu toate astea ai vrea să ne supunem noi, acelui sinod gLumesc de care am amintit și pe care te-ai și străduit să-l închipui cât mai fidel, că de el e vorba.
Replica mea:
Nu era vorba de asta, ci de intenția ta de a promova eliminarea recunoașterii, supunerii și și respectului pe care credincioșii le nutresc în mod firesc către Sfântul Sinod, pe care tu îl numești „(g)lumesc”, printr-o părelnică substituire a lui cu un „Sinod din Ceruri”, pe care o numești „soluția lui Dumnezeu”, pentru că ai citit-o în cărțile pucioșilor, care pretind că vorbesc în numele lui Dumnezeu.
|
Răspuns:
Deci vezi, dumneata nu ești credincioasă ci vrei să mă închini sinodului gLumesc din capul tău, adică la gazeta de părete, păi draga mea, nu mai inventa ceea ce altul defapt gândea... că de asta e vorba, că habar n-ai dumneata!!! nici să citești și nici despre ce vorbesc... ci iată că părelnica substituire o faci dumneata care pretinzi că vorbești în numele altcuiva... păi a cui? Firește că a lui nenia cu ispisisikaa. Poate înveți să numeri... măcar până la 6.
Last edited by vsovivi; 09.07.2010 at 18:14:55.
|