Citat:
În prealabil postat de antoniap
Cunosc o femeie care si-a ingrijit sotul paralizat vreo sapte ani. E cumplit si acest lucru. Desigur trecerea la cele vesnice este dureroasa. Dar Dumnezeu are caile Sale de mantuire pentru noi toti. Iar mantuirea este comoara cea mai de pret a crestinului. Deznadejdea e de la diavol. Nu de lacrimi are nevoie, ci de rugaciuni, chiar daca era credincios. Cu cat te vei ruga mai mult pentru el, cu atat vei simti ca fericirea de care are parte prin rugaciunile tale iti inunda sufletul si tie. Doamne Iisuse Hristoase, miluieste-l pe Ciprian Petru!
Acest eveniment neplacut din viata ta poate fi privit duhovniceste sau lumeste. Sfantul Ioan Gura de Aur l-a privit duhovniceste. Iar faptul ca ai gasit acest citat reprezinta o chemare pe cararile mantuirii. Dumnezeu sa te ajute.
|
Cred ca e vizibil ca tot ce simt e din perspectiva lumeasca. Momentan nu pot privi duhovniceste . Si stiu ca aceasta viata nu e totul, stiu ca aici pe pamant nu e decat suferinta si ca viata adevarata e dincolo ca pana la urma traim in aceasta viata pentru a dobandi mantuirea , iar moartea nu este decat o trecere intr-o alta viata mai buna unde nu este intristare si durere si nici suspin. Stiu ca Dumnezeu va avea un raspuns pentru mine si desi cartesc recunosc imi este frica de Judecata Sa. Stiu si iarasi stiu dar cu nimic nu ma mangaie stiu si atat dar nu inteleg, nu ma ajuta....
desi cartesc tot la Dumnezeu voi ajunge pentru ca nimeni nu te poate ajuta sa treci mai usor peste astfel de rani care oricum te marcheaza toata viata pentru ca oricare ar fi drumul meu in viata asa ceva nu se poate uita.
Ma doare prea tare , poate mai tarziu voi putea si sa simt ceea ce scrieti din punct de vedere duhovnicesc. Numai sa nu fie prea tarziu, ca si de asta mie frica.