Citat:
În prealabil postat de theodor
Citat:
În prealabil postat de ory
Am citit ceva despre sarcina extrauterina,dupa parerea mea,nu incape indoiala ca trebuie rezolvata aceasta problema medical,si nici decum sa astepti sa mori ca te duci in rai....sa fim seriosi!
|
"trebuie rezolvata aceasta problema medical" = avort??
Din cauza unei sarcini extrauterine poti sa mori in cele mai multe din cazuri. Intrebarea se pune: sa omor copilul ca sa traiesc eu mai departe, sau nu? In cazul asta se pune problema de egosim.
|
Pai ce sa-i faci daca nu e pus fundul tau la bataie. Un emrion fetus este o potentiala viata cum zice si Biblia. Iar sa te supui riscului ca femeie de a muri stiind ca acea sarcina iti ameninta viata sau iti dezvolta alte boli este SINUCIDERE CURATA!!! iar sa te sinucizi este pacat in ORTODOXIE NU?
Dupa tot sacrificiul care il face o mama pentru un copil si apoi sa auda un raspuns ca al tau cred ca mai bine te avorta!!!!
Tu ce ai face in locul unei femei cu sarcina extrauterina sau pur si simplu nu doreste acel copil ca a fost violata sau sotul o ameninta cu divortul ea fiind insarcinata, sau nu au bani suficienti sa supravietuiasca! Stiu o prietena a nascut in chinuri groaznice in cele din urma facandu-i cezariana si avand apoi complicatii, si doua care au inceput ravaliul in acelasi timp cu ea, una a murit in timpul nasterii si altei-a i-a scos copilul cu uter cu tot...si apoi ca sotul in timp sa divorteze de ea ca nu ii mai poate oferi placeri sexuale. Aici se discuta doar povesti dar relatiatea e mult mai crunta.
Aud spunand peste tot ca avortul e o crima (uciderea unei potentiale persoane) dar s-a mediatizat ce reprezinta o nastere???? si cate probleme apar dupa? Si apoi acel copil sa te scuipe in fata sau sa isi blesteme zilele ca l-ai nascut cum a facut chiar dragii nostri profeti Isaia, Iov daca nu ma insel.
Dar ce ziceti de avorturile spontane..tot femeia este pedepsita cu canoane de Biserica cu toate ca nu a fost vina ei. Dar este vreu barbat pedepsit de Biseric ca si-a indemnat sotia sau prietena sa faca avort????
Dar ce ziceti de avorturile spontane de care nici femeia insasi nu banuieste comportandu-se ca o menstruatie intarziata iar embrionul se duce in wc o data cu tamponul.
Cand nu e fundul vostru la bataie va permite-ti sa filozofati