Subiect: AVORTUL!
View Single Post
Vechi 09.05.2007, 21:23:14
dillema dillema is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.12.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de theodor
.
Daca sotia mea ar fi in aceasta situatie as lasa-o pe ea sa decida si oricare va fi decizia o voi respecta, nu trebuie sa-mi impun parerea atunci cand e vorba de viata altcuiva, caci nu am dreptul cum de altfel nu il are nimeni.
Si crestinii merg la doctor, dar nu ar trebui sa mearga pentru a avorta - parerea mea.
Probabil ca femeilor care avorteaza pentru ca pot muri din cauza asta le e frica ca poate nu exista Dumnezeu si fapta lor nu va fi vazuta de El ca un sacrificiu suprem si atunci de ce sa moara degeaba? Sau exista? Aici problema trebuie pusa astfel: totul sau nimic. Fara jumatati de masura. Criminal sau martir.
Aha, acum te ascunzi dupa sotie si nu doresti sa iti asumi raspunderea...Pai Doamne Doamne ea a vrut ca faca avort nu eu....Acelasi Adam din Biblie care zice....Pai Doamne nu eu am mancat primul marul...e vina ta ca MI-ai dat-o pe femeie, ea m-a indemnat.Frumos Theodor te felicit!

Deci nu iti pasa prea mult de viata sotiei tale...Afla ca eu nu vreau sa fiu martira sunt si alte cai care duc la mantuire. Daca ai avea tu in burta un embrion care ti-ar pune viata in pericol ce ai face? Nu e vina mea ca D-zeu mi-a dat si instinctul de conservare. VREAU SA TRAIESC!
Reply With Quote