View Single Post
Vechi 10.07.2010, 20:09:08
Adrinskaia Adrinskaia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Eu am citit despre cineva, care s a apucat din nestiinta sa se roage pentru sufletul unui sinucigas, si a avut sansa sa fi facut acest lucru fiind cumva in apropierea parintelui Argatu cand a nceput sa vina iadul asupra sa, si asa a invatat cazand si in deznadejde cumva pentru greseala facuta, dar parintele l a incurajat sa se ridice.
Plus de aceasta, prefer sa evit sa gresesc sa pun la Liturghie pe cine nu trebuie, desi mai am unele nelamuriri, pentru ca nu cred ca de pomana spune parintele Cleopa ca punand pe cei ce traiesc necununati samd, vor fi si ei loviti de necazuri si cel care ii pune.
Mie nu mi a placut articolul de ieri despre sinucidere, poate pentru ca este ca si cum un filosof ar filosofa despre Dumnezeu care de multe ori ajunge sa i salvaze pe unii sinucigasi, si parca ne ar invata ca daca intalnesti un om cazut intre talhari pe un drum, sa consideri ca pentru pacatul lui a cazut intre talhari, si probabil Dumnezeu il va salva...
Nu stiu daca ati citit Vindecarea arborelui genealogic, carte cu prefata de parintele Galeriu, acolo se arata ca multe boli psihice isi au radacina in suflete nelinistite din neam, pentru care nu s a savarsit Sfanta Liturghie si rugaciuni, ori chiar in credinta unui tata in clarvazatori. Foarte interesanta cartea.
Reply With Quote