View Single Post
Vechi 11.07.2010, 18:02:53
viviana's Avatar
viviana viviana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.11.2007
Locație: undeva...
Religia: Ortodox
Implicit

Poti sa-i iubesti pe toti oamenii cu aceeasi dragoste - si chiar trebuie sa-i iubesti - dar nu astepta niciodata nimic de la ei, fiindca in clipele tale cele mai grele vei fi mereu singur. Multi vor fi alaturi de tine la cele mai mari bucurii ale vietii tale si la cele mai impresionante succese, dar aproape nimeni nu va fi langa tine atunci cand vei suferi.

Buna ziua. Am inteles ca este o porunca aceasta sa iti iubesti aproapele ...cand am aprofundat am inteles...porunca nu rugaminte...adica nu te joci acum iubesti acum urasti...si pentru asta trebuie muuulta rabdare si smerenie .Ce pacat ca am inteles atat de greu asta...cate praguri de sus am atins cu capul sa ma pot smeri sa-i pot intelege pe cei de langa mine....si sa incerc sa- iubesc ...de am putea sa ajungem si la dragostea de vrajmasi bine ar fi...lupta cu firea noastra inclinata spre pacat asta este ...Dar se poate!
[SIZE=3]"Dragostea adevarata se aseamana cu flacara unei lumanari. Oricate alte lumanari s-ar aprinde din ea, flacara primeia ramane intreaga si nu se micsoreaza deloc. Si, fiecare noua lumanare, are aceeasi flacara ca si precedentele...,,[/SIZE]
Reply With Quote