Am trecut si eu prin stari de tristete ,de deznadejde,de gelozie si de dor si am scapat cu activitati dar si cu multa rugaciune.Roaga-te mult la Dumnezeu si liber,cere-i ce vrei,roaga-te cum stii tu mai bine dar da si ceva in schimb,arata ca iti pasa de Dumnezeu,acorda-ti timp sa vizitezi manastiri,sa te duci si sa asculti Sf.Liturghie etc.si totodata fa si alte activitati pentru inceput mai linistitoare.Eu am scapat de acele stari prin rugaciune si prin activitate,prin citit,vizitat,plimbat etc iar cand iti vin ganduri de gelozie,tristete te gandesti la Dumnezeu si iti pui in gand ca vrei sa fii normal si sanatos .E greu stiu dar fara RUGACIUNE si ACTIVITATE nu ai sa reusesti sa faci nimic.Daca stai si iti plangi de mila starea se va aprofunda.La mine au venit de la sine activitatile,am facut si rugaciuni si mi-am acordat timp si lui Dumnezeu si a trecut,nici nu mi-am dat seama pe moment,abia dupa am zis:m-am facut bine.Si sa stii ca psihiatrul sau psihologul si pastilele nu mi-au facut nimic,decat mi-au dat somn,cel mai bun medicament este vointa ta de a fi bine!Doamne ajuta si numai bine!
|