View Single Post
Vechi 12.07.2010, 09:49:17
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mariamargareta Vezi mesajul
tehnica lui vsovi(vi) de a vorbi cu uneori cu subînțeles și cel mai adesea cu două-nouă înțelesuri face parte din fariseismul pucioșesc, care pretinde că este și cinstitor al bor, dar și groparul ei.
Iată un exemplu din cele mai recente perle vsoviceșți:

clarificări pentru mariamargareta indiscreta.

citat:
vsovi zicea:
”1. Eu nu sunt pucios ci un biet și umil împucios, mare păcătos mirean păcătos ..., mare sculă de basculă...”

replica mea:
ca să fii pucios nu-ți trebuie certificat de pucios în buzunar, așa cum eu am, de pildă, un certificat de botez pe care îl țin la dosar. Nu cu certificate ne dovedim opțiunile și adeziunile, ci prin ceea ce declarăm, facem sau gândim. Or gândirea ta e 99% pucioasă. Mai ai o etapă ca să ajungi la 100%: Să te întâlnești cu pucioșii și să accepți ungerea lor ca „domnișoară de onoare” la nunta pucioșească. Asta și dorești și speri, atunci când recunoști că ai conspirat pe față pe internet, citez: „în speranța că se vor milostivii sfinții și mă vor primi... și pe mine la nuntă” fii fără grijă, că abia așteaptă să te înfățișezi lor, să le faci o vizită și ei îndată să te înroleze.

răspuns de la vsovivi pentru mm: Eu mă refeream mai mult la sființii din ceruri: Ioan grigorie și vasile și la petru și pavel, și la ermolaie și haralambie, și la pimen și la ecaterina... Dar firește că și la cei de pe pământ... La rămășița domnului, din sfânta cetate a noului ierusalim sau cine știe de pe unde mai sunt oițe resfirate și binecuvântate care nu mai fac păcate.

în ce constă fariseismul lui vsovi? Mai întâi neagă acuzația ce i se aduce: Neagă că este un propagandist pucios, neagă că s-a referit la modul favorabil la pucioși în postările anterioare, ca la niște sfinți ai ultimelor zile, căci pucioșii se cred a fi singurii sfinți rămași pe pământ și chiar așa își intitulează biserica lor: "rămășița sfântă", "cetatea sfântă noul ierusalim". Adică, noi ar trebui să-l credem că n-are nici o tangență cu pucioșii, adică nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i miroase. Apoi, strecoară imediat o mărturisire în care își contrazice spusele: Cică nu numai la sfinții din ceruri se referea dumnealui, (și îl cităm acum): "...dar firește că și la cei de pe pământ... La rămășița domnului, din sfânta cetate a noului ierusalim... "
păi asta spuneam și noi: Atunci de ce mai sare în sus ca să se disculpe, inculpându-se și mai adânc în noroiul cu care aruncă în bor și în sinodul ei?

Acum pretinde că n-am înțeles noi bine, adică ciumăfaia ecumenică” nu era nici un sinod pro-comunist, nici unul sovieto-masonico-capitalistico-eclectic , ci pur și simplu... Era sinodul proștilor, al acelora care (cităm din nou): " se știu ei, adică despre cine era vorba, care era acel sinod nărod..."

îl deranjează amarnic pe vsovi faptul că este scos de sub tejghea și dat pe față și apoi pus la albit, de aceea spumegă de impotență și împroașcă împrejur cu acuzații și cu temeri absurde, cu nuanțe maglavitene de genul "... Principalul e să nu o întortochezi, vorba mare a moșului dumnezeu, nu eu, după minteresul celui viclean și rău."

pentru că la vsovi(vi) "minteresul poartă fesul!" iar absurdul se mănâncă pe pâine în loc de sandwich. (...)
... (no c...ommment...ă, adică ce să mai tort zic mereu babelor surde, unde nu e nici Dumnezeu nu cere, că n-are cui, s-au dus să bată out, exact cum s-a întâmplat cu cuibul ăla de cuci ce jucau footbal în avion, și când vine doctorul de la closet și întreabă pe rezerva rămasă ce stătea pe bancă de rezerve? -Păi, unde sunt ceilalți? Răspuns: Au plecat să bată out! Și uite cum după ei s-au dus și copii tot să bată out! Așa că pâna atunci îmi cânt Patria!

Last edited by vsovivi; 12.07.2010 at 10:10:43.