View Single Post
Vechi 12.07.2010, 10:30:04
zorobabel zorobabel is offline
Banned

Data înregistrării: 28.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de kesarion_breb Vezi mesajul
Nu te supara dar despre tine nu cred ca esti ortodox. Si in fond de unde stii tu ce plan are Dumnezeu cu mine ? De unde stii tu ca in planul lui Dumnezeu mie nu mi-ar fi incrisa macar posibilitatea de a deveni un sfant? Stii tu inima mea, stii tu ziua de maine?
Toti care se incred in Hristos sunt sfinti, deci daca te increzi din toata inima atunci esti un sfant...

Citat:
În prealabil postat de kesarion_breb Vezi mesajul
Iar in ceea ce priveste suburbanismul, Iisus Hristos S-a nascut intr-un loc care nici macar suburban nu era; Moise era gangav; David a si pacatuit dar s-a pocait; marii apostoli Petru, Andrei, Ioan si Iacob erau niste pescari insa acest lucru nu i-a impiedicat sa fie alesi de Hristos ca sa Ii fie marturisitori, apostoli. Din pescari de peste a facut pescari de oameni. Saul din Tars era prigonitor de crestini, insa Hristos a facut din el apostolul neamurlor.

Pentru ca Dumnezeu nu se uita la fata omului, ci la inima lui.
interesant punctul tau de vedere tinand cont ca ortodocsii ataca NP la nivelul conducerii spunand ca pastorii NP sunt niste inculti ,fara scoala, pe cand preotii lor sunt plini de studii si ca Dumnezeu nu poate vorbi unui electrician(ca sa dau un exp) dat fiind ca nu are aceeasi scoala ca un preot. In cazul asta, din spusele lor , Dumnezeu nu se mai uita la inima omului ci la studii...