mariamargareta spune despre mine așa:
Citat:
„Tehnica lui Vsovi(vi)
de a vorbi cu subînțeles și cel mai adesea cu două-nouă înțelesuri
face parte din fariseismul pucioșesc, care pretinde că este și cinstitor al BOR, dar și groparul ei.”
|
Răspuns:
Că este groparul ei eu nu am văzut că pretinde cineva, ci sunt unii care or să se îngroape singuri de vii, cândva, zicând munților: „cădeți peste noi...”, sau celor din morminte, „ieșiți ca să intrăm noi”. De ce oare or să ude ei canapeaua?
Citat:
”Iată un exemplu din cele mai recente perle Vsoviceșți:
Clarificări pentru mariamargareta indiscreta.
Citat:
Vsovi zicea:
”1. Eu nu sunt PUCIOS ci un biet și umil împucios, mare păcătos mirean păcătos ..., mare sculă de basculă...”
Replica mea:
Ca să fii Pucios nu-ți trebuie Certificat de Pucios în buzunar, așa cum eu am, de pildă, un Certificat de Botez pe care îl țin la dosar. Nu cu certificate ne dovedim opțiunile și adeziunile, ci prin ceea ce declarăm, facem sau gândim. Or gândirea ta e 99% pucioasă. Mai ai o etapă ca să ajungi la 100%: să te întâlnești cu Pucioșii și să accepți ungerea lor ca „domnișoară de onoare” la Nunta Pucioșească. Asta și dorești și speri, atunci când recunoști că ai conspirat pe față pe internet, citez: „în speranța că se vor milostivii sfinții și mă vor primi... și pe mine la Nuntă” Fii fără grijă, că abia așteaptă să te înfățișezi lor, să le faci o vizită și ei îndată să te înroleze.
Răspuns de la vsovivi pentru MM: Eu mă refeream mai mult la sființii din Ceruri: Ioan Grigorie și Vasile și la Petru și Pavel, și la Ermolaie și Haralambie, și la Pimen și la Ecaterina... dar firește că și la cei de pe pământ... la rămășița Domnului, din sfânta Cetate a Noului Ierusalim sau cine știe de pe unde mai sunt oițe resfirate și binecuvântate care nu mai fac păcate.
În ce constă fariseismul lui Vsovi?
Mai întâi neagă acuzația ce i se aduce: neagă că este un propagandist pucios, neagă că s-a referit la modul favorabil la pucioși în postările anterioare, ca la niște sfinți ai ultimelor zile, căci pucioșii se cred a fi singurii sfinți rămași pe pământ și chiar așa își intitulează Biserica lor: "Rămășița Sfântă", "Cetatea Sfântă Noul Ierusalim".
|
Răspuns: Păi voi credeți oricum ce vreți voi dar de întâlnit eu chiar nu am întâlnit și n-am stat de vorbă cu nicunul dintre Pucioșii ce au primit pe Cuvântul lui Dumnezeu, ori cu martori care i-au cunoscut ci uite stau de vorbă într-un dialog al surzilor cu lingvistele inqqqiziției sinodului ăla gLumesc a lui sceviola, sau cum îl chema pe tortquenada ăla înfiorător...
Și dacă nu cunoști pe cineva cum atunci să vorbești favorabil despre cine nici nu cunoști și ce propagandă să-i faci și pentru ce? Păi eu făceam aici propaganda liberei mele exprimări de a-mi mărturisi CREDINȚA mea, nu eu, deci nu fac pe avocățelașul nimănui, ci eu m-am înrolat în Domnul doar că nu mi-am luat pușca și cascheta ca să nu se supere MM indiscreta, ci mi-am luat drobul de sare pe spate ca să nu-l mai pună lingvistele pe dulap, deasupra leagănului, sacul ăla mare și plin de păcate, l-am luat în spate, și cine voiește îl servesc...
Citat:
Adică, noi ar trebui să-l credem că n-are nici o tangență cu pucioșii, adică nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i miroase. Apoi, strecoară imediat o mărturisire în care își contrazice spusele: cică nu numai la sfinții din ceruri se referea dumnealui, (și îl cităm acum): "...dar firește că și la cei de pe pământ... la rămășița Domnului, din sfânta Cetate a Noului Ierusalim... "
Păi asta spuneam și noi: atunci de ce mai sare în sus ca să se disculpe, inculpându-se și mai adânc în noroiul cu care aruncă în BOR și în Sinodul ei?
|
Voi spuneați altceva, că voi nu pricepeți ce se scrie ci cu minteres viclean pricepeți conform cu planul ăla secret pus la cale noaptea pe eclipsă și îl puneți la cale, și acum scoateți că mă contrazic ori că mă disculp, ori că mă inculp în noroiul acuzării... Păi nu vezi dumneata că voi sunteți ficele lui Ares, un szmeu al războiului și sorele bune ale Discordiei, o fiică a lui Szmeus? Nu vedeți? Căci voi vedeți absurd și viceversa, la modul luptei sectare, ori e BOR bun și alții e secta rea ori viceversa... Păi eu ziceam că e Bun Domnul indiferent unde s-ar afla! Dar voi nu și nu că cică e pe vârf de munte sau în pustie sau în cămări... Și v-am zis unde Îl găsiți sigur, În Cer, dacă ridicați rugăciuni curate, căci dacă rugăciunile se amestecă cu patimile (jefuirea văduvei și orfanului și străinului sărac și prigonit) atunci jertfele voastre sunt grețoase și nu le înghit decât duhurile rele care se bucură de astfel de prinoase „vrednice” că iată că v-a rodit țarina și hambarele-s pline, deci ce te faci bogătașule avocățelaș?
Citat:
Acum pretinde că n-am înțeles noi bine, adică „ciumăfaia ecumenică” nu era nici un sinod pro-comunist, nici unul sovieto-masonico-capitalistico-eclectic , ci pur și simplu... era sinodul proștilor, al acelora care (cităm din nou): " se știu ei, adică despre cine era vorba, care era acel sinod nărod..."
|
Nu pretind ci se vede de la distanță gândurile voastre cele de la distanță, cum că nu pricepeți niciodată decît numai și numai așa cum vreți voi, adică viceversa ca ispisisikaa, vicentoarsa ca nenia, viceglobul pământesc așa ca tanti grijania, sau unima donima trei surcele, matematici farmacele, țur țur papagal, hai la sfatul popular, că l-am prins cu rața-n gură și cu ou-n buzunar... în buzunarul de la halat, și cât costă halatul... halatul... halatul cât costă halatul. Păi cadoul, DARUL, nu e plocon, nu e mită, ci mita se dă la judecător ca să treci vama mai ușor... dar ce ai să te faci când o să vezi că JUDECĂTORUL nu primește nici sărutare sexuală și nici mită? Că nu este la fel cu cei doi moși judecători ce formau sinodul pe vremea istoriei lui Susana... Deci dragele mele nu vă mai ascundeți sub arțar sau sub mesteacăn ori după cireș că tânărul Daniel nu dă greși. Și întotdeauna apare câte un tânăr frumos gata să sară și în foc pentru dreptate, ca să nu se verse sânge nevinovat în Israel.
Citat:
Îl deranjează amarnic pe Vsovi faptul că este scos de sub tejghea și dat pe față și apoi pus la albit, de aceea spumegă de impotență și împroașcă împrejur cu acuzații și cu temeri absurde, cu nuanțe maglavitene de genul "... principalul e să nu o întortochezi, vorba mare a Moșului Dumnezeu, nu eu, după minteresul celui viclean și rău."
|
Păi firește că mă deranjează, că sub tejghea resuscitam două lingviste cuprinse de coolapsus... și încercam să le fac respirație gură la gură, și ele au crezut că le țucam așa cum Iscarioteanul l-a țucat pe Iisus, vânzând Darul pe 30 de arginți... deci nu stăteam sub tejghea ca să-mi număr banii, ci acolo erați căzute voi, avocățelașele, adică voi, și s-au umplut de mocirlă sărmanele l-a guriță și la călcâie și eu mi-am făcut de lucru ca să nu le las să se înnece cu propria lor... pledoarie. Ci iată că le-am răspuns frumos, după minteaneeresul Moșului Dumnezeu, nu eu, care se suia într-un Nor patrat după ce grăia la Ciobănaș nu pentru caș.
Citat:
Pentru că la Vsovi(vi) "minteresul poartă fesul!" iar absurdul se mănâncă pe pâine în loc de sandwich.
|
Firește că te-ai îndrăgostit de argument, de argumentul tău, al duhului rău, și zici mereu viceversa, că oricum credulitatea dobitocească din om este groasă ca ceafa de porc și de neînțeles și închipuirea mărșavă o ajută, așa că crezi și dumneata, te crezi că vei învinge... în fraieri da, or să te creadă, dar la Domnul... El se ia după Credință și după fapte... știe citi în inima ta, exact ca într-o carte deschisă... dar nu vrea și te lasă așa... căci „nu jertfe voiesc ci Milă” că doar ”pentru aceea l-a ales pe Israel, sluga Sa, ca să-I pomenească Mila... înainte feței tuturor poboarelor”... și să cânte așa... sau așa de la cafia și să n-aibă răbdare... cu cei mici, căci firește, voi chiar nu știți alfabetul și îl iubiți ca nebunele numai și numai pe cookie monster, dar ați uitat ca atunci când vă mâniați REPEDE să numărați, nu până la 10 ci până la nouă, ca să nu vă prindă eretele lui nenia prin buzunarele de la halat, cu ouă, păi de ouă era vorba și de purcelași de slănină pe care încercați s-o înjectați în găină.
Last edited by vsovivi; 12.07.2010 at 14:43:41.
|