Subiect: Versetul de azi
View Single Post
Vechi 12.07.2010, 16:17:07
vidoveczandrei's Avatar
vidoveczandrei vidoveczandrei is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.02.2010
Locație: oradea
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru vidoveczandrei
Implicit Facere cap 18, vers 2-3

Citat:
În prealabil postat de Scotianul Vezi mesajul
,,Moise pastea oile lui Ietro, socrul sau, preotul din Madian. Si daca si-a manat el turma pana dincolo de pustie, a ajuns la muntele lui Dumnezeu, la Horeb iar ingerul Domnului i S'a aratat intr'o para de foc din mijlocul unui rug; si a bagat de seama ca rugul ardea, dar rugul nu se mistuia. Moise si-a zis: "Ia sa fac eu cativa pasi ca sa vad aceasta mare vedenie: ce-o fi asta, ca rugul nu se mistuie...Cand insa Domnul a vazut ca el se apropie sa vada, i-a facut Domnul chemare din mijlocul rugului, zicand: "Moise! Moise!" Si el a raspuns: "Ce este?" Domnul a zis: "De-aici mai departe sa nu te-apropii!"; scoate-ti incaltamintea din picioare, ca locul pe care stai este pamant sfant!" Si i-a zis: "Eu sunt Dumnezeul tatalui tau, Dumnezeul lui Avraam si Dumnezeul lui Isaac si Dumnezeul lui Iacob!" Iar Moise si-a intors fata, fiindca se temea sa se uite deschis catre fata lui Dumnezeu."
Atunci ridicandu-si ochii,a privit si iata trei Oameni stateau intaintea lui;si cum I-a vazut,a alergat din pragul cortului sau in intampinarea Lor si s-a inchinat pana la pamant.
Apoi a zis:''Doamne,de am aflat har inaintea Ta,nu ocoli pe robul Tau![..]"-Sfant Treime si Avraam,uite scotianule o marturisire cea adevarata.
"Cand e vorba de lucruri trecatoare si pamantesti, suntem sarguitori si ravnitori, dar cand putem agonisi atat de usor pe cele netrecatoare si vesnice, noi intarziem si trandavim."Sfantul Ioan Gura de Aur
Reply With Quote