Citat:
În prealabil postat de Siluan
Daca se va gasi cineva care sa poata sa le arate tinerilor dragoste si intelegere pentru ei, in situatia in care se gaseste fiecare in parte, la momentul cand il intalneste (si fiecare tanar are un nume, este o persoana concreta, cu calitatile si problemele ei, nu cred ca poti sa rezolvi problema vorbind in general despre ea) ma gandesc ca orice tanar poate sa se schimbe in bine. Siluan
|
ca mare dreptate ai, oare de ce judecam pe altii si pe noi nu ne vedem? oare nu suntem noi de vina? si eu sunt tot tanar, am 17 ani, nu sunt nici credincios dar nici pacatos, fiecare greste si are pacate, dar eu consider ca tinerii din ziua de azi nu au nicio vina ca sunt asa cum sunt (neinteresati si nepasatori), cum ar putea oare ca un copil 9ca orice tanar este tot un copil) sa nu se gandeasca la bani cand vede un preot cu vreo 5 superi masini si band inainte de slujba vreo 1-3 beri (chestia cu berea am vazut-o la mine in provincie, imi pare rau daca afecteaza pe cineva dar asta e adevaraul.
Sunt unii/unele femei/barabti in varsta care stau in biserica si plang, nu putin o fac doar de impresie (gen cele care bocesc la inmormantari) si daca se duce un pustan care saracu nu are de ce sa planga si poate dintr-o anumita chestie l-a pucat rasul (poate sa fie si ceva neinsemnat, dar daca l-a apucat rasul in biserica nu e pacat)incepe sa ii faca o "predica" de spui "Ce-i asta?!".
Deci inainte sa judecam sa ne uitam la noi, oare e careva de aici care ar da tot ce are unui sarac?
Numai bune!