View Single Post
Vechi 12.07.2010, 19:55:28
CalmDown CalmDown is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.07.2010
Locație: Satu-Mare, România
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
Am fost de prunc botezat ortodox, iar la vârsta întrebărilor existențiale, nemulțumit cu ceea ce eram am căutat și am găsit în Scriptură Calea. Nu e complicată, nu e doar pentru "inițiați", e pentru oricine crede în Hristos și dorește cu sinceritate să facă voia Lui descrisă în Biblie.
Interesant traseu: de la întrebări existențiale la neoprotestantism!? Al meu a fost nițel diferit: botezat ortodox și apoi de la 15 ani, umblat ani întregi, pe la toate aceste culte neoprotestante (baptiști, penticostali, adventiști, martori de-ai lui Iehova etc.), am ajuns la ortodoxie și voi regreta toată viața că prea târziu. Întrebările existențiale nu m-au lăsat să accept soluții înguste (reducționiste în plan scriptural), eu aveam nevoie de mult mai mult: ceva care să-mi ofere, pe lângă reguli și precepte de sorginte biblică, certitudine. Oricum, căutarea dvs. ar putea continua. Sper ca Dumnezeu să vă lumineze!