Subiect: CAZUL TANACU
View Single Post
Vechi 10.05.2007, 02:20:26
Sylvie Sylvie is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.03.2007
Implicit

Bine Odin,cand te trezesti sa-mi raspunzi,daca vrei sa mai discut cu tine.Nu am timp de pierdut.
Cred ca Parintele Corogeanu a fost inteligent cand a legat-o pe fata de o "cruce".Ia gandeste-te putin,la cele trei variante.Parintele o putea lega de un pat cu mainile pe langa corp,cu mainile sus,deasupra capului,sau cu mainile lateral,ceea ce da impresia unei cruci.
Daca statea cu mainile pe langa corp,trebuia sa o lege de picioare,de maiini,impreuna cu abdomenul,sau mai rau cu pieptul,ceea ce ar fi putut duce la ingreunarea respiratiei,eventual la ranirea unei parti mai mari a corpului.
Daca trebuia sa stea cu mainile deasupra capului,ar fi trebuit sa o lege de maini,de picioare,dar era o pozitie f. incomoda.Si respiratia este putin ingreunata.
Dar,s-a gandit la a 3-a varianta,si anume sa stea cu mainile lateral,ca sa fie legata numai de maini si picioare,fara sa-i ingreuneze raspiratia si fara s-o raneasca,oferindu-i posibilitatea miscarilor ce i le dadea duhul necurat.
De ce i s-a pus ceva la gura?Se subintelege ca duhul necurat vroia sa tulbure rugaciunea.Dar,inchide tu gura,sau ia o nuca in gura si sa-mi spui daca nu poti respira...S-a ajuns prea departe cu interpretarile acestea.