View Single Post
Vechi 12.07.2010, 22:37:10
o copila o copila is offline
Senior Member

Data înregistrării: 08.07.2010
Locație: Timisoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Singurii pe care-i stiu cu 5-10-12 copii sunt preotii care... o fac responsabil, nu zic nu, dar si au resurse tatica!...le curg banii girla si daca se intimpla ceva, o calamitate, devalorizare etc si ii pierd, prin natura muncii pe care o presteaza cad ca hopa-mitica in picioare si-i pun la loc imediat..asa ca este cu totul alta poveste, si altfel se pune problema cind intorci banii pe lopata ca sa nu se mucegaiasca!...plus ca nevestica-preoteasa sta ca o regina si nu trebuie sa se scoale cu noaptea-n cap sa plece pe tramvaie la nu stiu ce patron sa fiarba covrigi si gogosi pina noaptea tirziu pentru nu stiu ce turcalete pe 3 lei/ora...intelegi tu?

Si eu iti doresc acelasi lucru, insa nu uita ca avort nu a vrut NIMENI NICIODATA SA FACA, si la fel ca si ce spui tu, isi jurau ca asa ceva nu vor face cit haul!...insa viata, asa cum ii mai spuneam unui tinar in alta parte nu se reduce la dorintele noastre arzatoare si asa zisele promisiuni ci din neglijenta sau inconstienta ajungem in situatii la care nici prin cap nu ne treceau.

In plus nu uita ca toate se intimpla cu un rost. Poate ca avortul pe care-l faci este nu o moarte de copil ci al unui monstrulici... poate este bolnav de ceva grav mintal etc si Dumnezeu decide sa-ti creeze circumstantele necesare pentru a-l avorta.

Fatul NU ESTE inca un copil
Un copil il poti defini, observa, cerceta, pe fat NU PREA, poate doar partial...deci surpriza sa nu fie om normal, integrabil in societate ramine foarte VALIDA

Andrei draga, sa-mi fie cu iertare, dar ceea ce ai scris tu mai sus n-am mai citit/auzit in viata mea cu atat mai putin pe un forum crestin.
In primul rand FATUL este o fiinta umana, inzestrata pana la cel mai mic detaliu cu tot ce ii trebuie. Ca nu vezi tu o fiinta in el, este problema ta. Iar apoi, copil poate fi considerat si o persoana de 30 atat, intrucat uneori se comporta ca un copil si este copilul parintilor sai atata timp cat acestia traiesc.
Dragul meu, si fatul este foarte vizibil. Poate daca ai fi fost insarcinata ai fi inteles ce vorbesc.
In alta ordine de idei, "Dumnezeu decide sa-ti creeze circumstantele necesare pentru a-l avorta." ??!! Zau asa!n Si daca copilul este bolnav poate ca Dumnezeu il da pentru a da o lectie altora, sau pentru a-i mantui pe parintii lui care il accepta asa si se chinuie cu el. Daca intr-adevar, va fi un "monstrulici" sau un criminal...etc., cred ca Dumnezeu gaseste numeroase ocazii dupa ce copilul se naste pentru a-l lua inapoi. (vezi "Ne povesteste Parintele Cleopa)
Asa ca, te rog, pentru a nu-i sminti pe altii, nu mai scrie ca Dumnezeu chiar ajuta avortul.

Doamne ajuta!
Reply With Quote