Citat:
Īn prealabil postat de Radu32
efortul fizic inlatura toate gandurile negre,si depresiile, !
in orice fel de dereglare a organislmului tradusa prin boala ca simptomatologie, miscarea si efortul fizic reechilibreaza si intaresc, fortifica, atat trupul biologic, cu functiile sale endocrine, cat si starea psihica a individului !eu personal, fac antrenamente de culturism si calatorii lungi cu bicicleta, vara,si pot zice din proprie expereinta, ce binefacere reprezinta pentru om,miscarea !si miscarea si efortul fizic, sunt daruri ale lui Dumnezeu,adevarate medicamente,pentru cei ce le stiu folosi,cu masura,dupa capacitatile proprii !
|
Tenis si jogging in cazul meu+un dus scotian+o masa bogata in peste,legume(nu uitati de broccoli,conopida si varza de Bruxelles),fructe si salate(salata greceasca de preferinta dar sa fie cat mai bogate in compozitie)+suc natural(din cand in cand un pahar de vin rosu).Pina acum m-a ajutat destul de mult combinatia acesta(as mai adauga>zilnic>ceaiul verde indulcit cu miere poliflora). Cred ca exista un echilibru excelent intre miscare, alimentatie echilibrata si sanatate.Acesta metoda m-a ajutat mai ales in perioadele de stres profesional.Ca si dvs consider aceste lucruri,acest echilibru minunat,un dar de la Cel de Sus.