View Single Post
Vechi 13.07.2010, 00:05:06
Adrinskaia Adrinskaia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Eu nu am fumat, dar am folosit si mai folosesc desi cam rar avand in vedere starea fizica, capsule de noni de la laboratoarele medica, dintr un flacon mare, si am inteles de la tv ca este foarte bun pentru a inlocui tigara, pentru ca fata de aceasta nu pacaleste numai creierasul, ci ii si da substante nutritive...excelent tonic fizic si psihic cat si adaptogen, stimuleaza sistemul imunitar si incetineste procesele de imbatranire, poate reduce dezvoltarea celulelor anormale si a vaselor de malformatie, antioxidant... eu m am trezit ca mi au trecut durerile de la articulatiile soldului...as vrea sa ajung si eu in Bucuresti, desi inca nu mi am facut un traseu, din cate am cautat pe net am inteles si am fost tare surprinsa de manastirea Radu Voda, ori mai degraba Mihai voda, cate sfinte moaste se gasesc acolo, parca ar fi primul loc in care ar trebui sa ajung, si de acolo, poate sa intreb unde sa mai merg, ori ma voi mai gandi...si cauta...
Am o prietena care a avut stari de panica serioase, si nu mai putea merge singura pe strada, s a ales si cu niste medicamente date aiurea, cand avea de fapt lipsa de calciu de la consumul prea mare de cafea.
O carte a unei tinere psihoterapeute din state, Manual de supravietuire pentru cei sensibili, arata ca aceasta a ajuns sa aiba efectiv si sa recunoasca ulterior, starea de depresie a unui pacient in acelasi timp cu el, si de asemenea starile de panica ale altora, si a reusit sa si rezolve problema in urma descoperirii si fol remediilor florale Bach.
Mie mi a fost tare nasol cand aveam 16 ani, si mi era tare greu sa cred ca ma poate intelege si ajuta cineva, culmea este ca am ajuns sa lucrez intr o farmacie, desi seman cu tata si nu le am cu comunicarea, si am ajuns sa mi fixez ceva teluri de genul sa inclin balanta mai mult spre agricultura bio, si tot straduindu ma sa ajut pe fiecare ajunsesem parca sa ma bucur de fiecare om pentru care puteam sa fac ceva, si mi doream sa i fi putut da ce era mai bun... cerentzica@yahoo.com
Reply With Quote