View Single Post
Vechi 13.07.2010, 10:16:12
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit 234. „Atotputernicul de la Pucioasa” strigă disperat după ajutor

234. „Atotputernicul de la Pucioasa” strigă disperat după ajutor (I)

Motto: O, ajută-Mă să am nădejde în tine, poporul Meu! [...] Ajută-Mă pe Mine, nu pe tine, tată, că numai așa Mă poți ajuta! Ajută-Mă să fiu pe pământ cu tine, poporul Meu, și mereu, mereu să fiu, [...] căci Eu sunt cu tine cuvânt pe pământ, însoțit de taina cerului sfânt și cuvintez și-ți spun: ajută-Mă, fiule, ajută-Mă, poporul Meu, căci Eu, Domnul, pentru slava Mea și pentru biruința ei cea mare te-am zidit și te-am iubit. (Citat din „Cuvântul Pucios” din data de 07-07-2010)

După o neexplicată pauză de o lună, liderii pucioși vin cu un „Cuvânt” proaspăt, adaptat vremurilor pe care le trăim. Subiectul la ordinea zilei pare a fi necontenita revărsare din cer a ploilor și a apelor pluviale pe pământ, care au adus suferință, disperare, pierderi materiale și omenești, în majoritatea județelor țării. Și pentru toate acestea, liderii pucioși propun o insolită explicație: Dumnezeu îi pedepsește pe români că n-au vrut să asculte de „Cuvântul de la Pucioasa”. Alte cauze se pare că nu există. Faptul că dictatorii comuniști au distrus bălțile Dunării (Suhaia, Nedeia, Potelu, Greaca, și mai ales imensele bălți ale Ialomiței și ale Brăilei, cu motivația stupidă că „le-au redat agriculturii” – deși ele fuseseră folosite din veac numai și numai pentru pescuit), în care Dunărea se revărsa în voie atunci când îi venea sorocul ei să nască inundații, nu mai are nici o importanță. Faptul că românii au irosit banii publici pe autoturismele de lux ale „demnitarilor” lor și pe alte blestemății, distracții, sau „vizite de lucru” făcute de oficiali la capătul pământului, în loc să facă cu ei diguri, pasaje denivelate și autostrăzi, iarăși nu mai are nici o importanță. Faptul că au fost distruse sistemele de irigații, care puteau fi folosite la o adică și ca supapă pentru surplusul de apă, iarăși nu mai are nici o importanță. Faptul că în ultimii 20 de ani s-au construit haotic case, vile și hambare în vârful munților, prin păduri și prin văi, inclusiv în zone cunoscute ca fiind inundabile, iar nu mai are nici o importanță. Are importanță doar atât: faptul că românii se încăpățânează să ignore secta de la Pucioasa, „Dumnezeul” ei și învățăturile ei, rămânând pe mai departe atașați de biserica strămoșească.
Și pentru că lucrurile sunt aparent fără ieșire, liderii pucioși strigă după ajutor pentru „Dumnezeul” lor. Supușii lor sunt ultima speranță, ultimul ajutor, dar să nu se mai ajute pe sine, ci „să-I sară în ajutor lui Dumnezeu”, pentru ca lucrurile să aibă șanse să se îndrepte și apoi să meargă ceva mai bine. Numai de nu s-ar răzvrăti și puținii care au mai rămas, după modelul celor dinaintea lor, care au preferat să fugă unde văd cu ochii de „raiul” pucios!
Dar „Dumnezeul” Pucioasei nu poate fi primit oricum, ci numai și numai prin intermediul celor „trimiși” ( liderii pucioși), singura verigă de legătură între om și acest „Dumnezeu” original, care Se anunță pe Sine a fi un Hristos fără trup, dar vorbitor cu duhul:

Mă fac cu dor cuvânt între cer și pământ, că a tăcut o vreme cuvântul Meu, și plânge văzduhul după glasul Meu, și s-a învățat toată facerea să se hrănească din cuvântul Meu cel din zilele acestea, și toate Mă au de stăpân al lor și Îmi slujesc cu credincioșie, dar mai mult decât toate acestea ar fi să Mă aibă omul de Stăpân. El însă nu s-a deprins să-i fie Dumnezeu stăpân și de aceea nu-L primește și nu-L așteaptă prin cei trimiși de Dumnezeu la el.” (Citat din „Cuvântul Pucios” din data de 07-07-2010)

Principala nemulțumire a liderilor pucioși este faptul că scrierile lor nu sunt recunoscute ca scrieri canonice, „proorocești” (adică, „venite de la Dumnezeu”), așa cum au fost alte scrieri din vechime, care au ajuns cu timpul să fie recunoscute și incluse în canonul biblic. Cei care se împotrivesc inovațiilor pucioșești sunt acuzați că ignoră pur și simplu, „cu obrăznicie”, posibilitatea și dreptul lui Dumnezeu de a vorbi prin prooroci, așa cum El a mai făcut-o și înainte. De aceea, stihiile cerului se supără pe oameni și sunt trimise ca să-i pedepsească pe cei „necredincioși”:

O, Mă stăpânește cu obrăznicie omul și pune oprire cuvântului Meu de azi și se face stăpân peste Dumnezeu și peste pământ și peste cuvântul facerii a toate, căci Eu sunt mereu, mereu Dumnezeu Făcătorul a toate câte sunt și vor fi, și pe toate le lucrez cu cuvântul. O, nu Mă împiedic Eu în om și în îngâmfarea lui cea până la scaunul lui Dumnezeu, dar Mă doare de la el și de la încăpățânarea lui, căci Eu îi trimit cuvânt de împlinit, dar el se ascunde pe pământ ca să nu ia parte la cuvântul Meu și să-l lucreze, și dacă el nu vrea să asculte, se supără pe el facerea Mea, stihiile, care Mă ascultă și suspină de durerea Mea cea de la om și se ridică împotriva omului slugile Mele.” (Citat din „Cuvântul Pucios” din data de 07-07-2010)

În realitate, lucrurile stau cu totul altfel. Cei care contestă „proorocile” de la Pucioasa nu o fac dintr-o respingere a priori a fenomenului proorocesc, ca și când acesta ar fi din principiu desuet sau caduc, ci în urma constatării temeinice că „profețiile” pucioșești conțin contradicții grave cu învățăturile Sfintelor Scripturi, iar o bună parte dintre ele s-au dovedit a fi lipsite de fireasca împlinire care le-a fost prezisă.

Last edited by mariamargareta; 13.07.2010 at 10:32:48.