View Single Post
Vechi 13.07.2010, 10:20:01
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit 234. „Atotputernicul de la Pucioasa” strigă disperat după ajutor

234. „Atotputernicul de la Pucioasa” strigă disperat după ajutor (II)

Neamul român este însă pedepsit otova, fără a se ține seama că cei mai mulți dintre români nici măcar n-au auzit că la Pucioasa li se propovăduiește fără succes, de peste 50 de ani încoace, ”o nouă lege și o nouă cale creștină”. Din păcate, ca și în legislația omenească, faptul că „noua lege” nu este cunoscută nu-i absolvă pe români de consecințele pedepsitoare ale ignoranței lor. Pucioșii pretind că „stihiile dezlănțuite” și revărsările de ape tulburi sunt glasul și lucrarea „Dumnezeului” lor peste ignoranții „necredincioși:

O, neam român, te-am învățat, tată, aparte și ți-am spus să Mă asculți, ca să-ți fie ție bine pe pământ. Vezi ce pățești dacă nu Mă asculți, dacă nu-L crezi pe Dumnezeu, Care vine la tine cuvânt prin servii Săi? Vezi, tată, ce durere îți atragi dacă nu-L lași pe Stăpânul Dumnezeu să te cerceteze și să-ți spună ce să faci, după ce El vede mersul tău și neascultarea ta? O, ți-a înecat apa munca și strânsura ta și ești mâhnit, fiu român, pentru pierderile pe care le suferi. De șapte mii de ani învăț omul prin servii Mei cum să trăiască pe pământ ca să-i fie lui bine, și nu ascultă omul de Dumnezeu, nu s-a deprins omul să-i fie Dumnezeu Stăpân, dar tot Domnul e Stăpânul, și vezi că așa este și că tu n-ai putere când El grăiește cu tine prin glasul și prin lucrarea stihiilor dacă tu nu te deprinzi să asculți prin cuvântul Lui de peste tine.” (Citat din „Cuvântul Pucios” din data de 07-07-2010)

Biblia învață însă cu totul altceva. După experiența potopului universal, Dumnezeu a făgăduit că stihiile se vor păstra în limitele puterilor lor, fără a mai fi folosite vreodată ca mijloc de pedepsire dumnezeiască, iar apa nu va mai fi „potop, spre pierzare a toată făptura” :

21. Iar Domnul Dumnezeu a mirosit mireasmă bună și a zis Domnul Dumnezeu în inima Sa: "Am socotit să nu mai blestem pământul pentru faptele omului, pentru că cugetul inimii omului se pleacă la rău din tinerețile lui și nu voi mai pierde toate vietățile, cum am făcut.
22. De acum, cât va trăi pământul, semănatul și seceratul, frigul și căldura, vara și iarna, ziua și noaptea nu vor mai înceta!" (Facerea, 8,21-22)

15. Și-Mi voi aduce aminte de legământul Meu, pe care l-am încheiat cu voi și cu tot sufletul viu și cu tot trupul, și nu va mai fi apa potop, spre pierzarea a toată făptura.
16. Va fi deci curcubeul Meu în nori și-l voi vedea, și-Mi voi aduce aminte de legământul veșnic dintre Mine și pământ și tot sufletul viu din tot trupul ce este pe pământ!"
17. Și iarăși a zis Dumnezeu către Noe: "Acesta este semnul legământului, pe care Eu l-am încheiat între Mine și tot trupul care este pe pământ". (Facerea, 9,15-17)

Liderii pucioși, care se pretind a fi „servii lui Dumnezeu” care ascultă de „Cuvântul Lui”, afirmă că ei l-ar fi avizat pe poporul român din destul, așa că acesta nu poate pretinde că n-a știut ce are de făcut. De asemenea, ei pretind că singurii care s-au rugat lui Dumnezeu pentru încetarea ploilor devastatoare din ultima vreme au fost supușii lor pucioși. Ceea ce se vede însă cu ochiul liber este faptul că nici ridicarea mâinilor lor la rugăciune nu a avut vreun efect substanțial. Apele continuă să crească, Dunărea rupe digurile de pământ și continuă să invadeze zeci de case și mii de hectare de culturi agricole:

Ți-am trimis carte scrisă și M-am folosit de servii Mei, care aud din gura Mea cuvântul peste om, și te-am învățat, neam român, cum să faci tu voia Mea înaintea Mea pentru soarta ta cu Mine pe pământ, dar îngâmfarea ta de a nu te apleca învățăturii lui Dumnezeu, te costă, tată, și îți aduce durere. Am pus pe poporul cuvântului Meu din mijlocul tău să ridice mânuțele sus la Mine și să-Mi ceară să pun ploaia în cămările ei, căci te-am lovit cu vărsare de ape, țara Mea cea de azi, dar Eu ți-am spus că intri la suferință dacă nu Mă asculți.” (Citat din „Cuvântul Pucios” din data de 07-07-2010)

Liderii pucioși reafirmă o teorie dragă lor: România a fost blestemată atunci când s-a trecut la calendarul cel nou prin care au fost schimbate sărbătorile sfinților, iar Biserica Ortodoxă Română nu mai are preoți-slujitori adevărați, căci toți sunt slujitori ai mentalităților comuniste („sunt vopsiți în roșu”) și toți sunt vrăjmași declarați ai sectei de la Pucioasa:

O, nici o țară, nici un neam ortodox n-a fost atât de lovit cât tine de vrăjmașul sărbătorilor sfinților Mei. Tu ai fost rănită de tot, și nu mai ai slujitori adevărați ai bisericii peste tine, căci sunt toți vopsiți cu roșu și-Mi sunt vrăjmași și nu-ți pot fi ție binefăcători vrăjmașii Mei și ai sfinților Mei.” (Citat din „Cuvântul Pucios” din data de 07-07-2010)

O altă „neîmplinire” gravă, în optica liderilor pucioși, este ignorarea zilelor de marți și joi în care, spun ei, nu se lucrează nimic în perioada de 63 de zile de după Paști, cu scopul interesat de a fi păziți de mânia Sfântului Ilie care vine cu trăsnete și grindină stricătoare peste cei disprețuitori ai acestei porunci ciudate și abuzive, lipsite de orice motivație logică:

Am lăsat din bătrâni, din vremi străvechi zile pioase de rugăciune și de închinare Domnului, și tu nu vrei să calci pe urmele străbunilor tăi cei sfinți și plini de frică de Dumnezeu pe pământ. O, ei nu lucrau timp de nouă săptămâni după învierea Mea zilele de marți și de joi în grădini și nu-și spălau hăinuțele și așternuturile și nu și le coseau și nu băteau cuie și nu loveau cu mâna sau cu unealta în zilele acestea, și era binecuvântare pe pământ dragostea lor de Dumnezeu și erau ocrotiți de trăsnete și de fulgere și de vărsarea apelor și de grindină, ei și semănăturile lor și toată munca lor. Iată, nu crede omul pe cele ținute de sfinți și de părinți zile de mijlocire la Domnul pentru ajutor și ocrotire din cer peste cele ale lui, și dacă nu crede, ajunge să vadă că nu câștigă nimic dacă nu crede, ci, din contra, pierde tot ce agonisește, și se pierde și pe sine cel ce nu ascultă, și iată, grăiesc cu tine, neam român, în zi de sărbătoare de sfinți, când tu, tată, lucrezi lucrul tău, după predania omului păgân, în loc să ții sărbătoarea sfântului Meu.” (Citat din „Cuvântul Pucios” din data de 07-07-2010)