234. „Atotputernicul de la Pucioasa” strigă disperat după ajutor
234. „Atotputernicul de la Pucioasa” strigă disperat după ajutor (III)
Apoi, liderii pucioși lansează un apel patetic către liderii politici ai țării (denumiți conspirativ „cei ce stau de pază la porți”) și către liderii religioși: dacă nu vor binevoi să primească noua ideologie de la Pucioasa ca fiind venită direct de la Dumnezeu (deși ea vine direct de la liderii pucioși, care o promovează), sabia mâniei care a venit peste România sub formă de șuvoaie distrugătoare, grindină nimicitoare și trăsnete ucigătoare, nu va intra în teacă:
„Dacă voi, cei ce stați la porți, nu veți lua cuvântul lui Dumnezeu de peste voi ca să-l împliniți peste acest neam și peste voi, și dacă voi, cei ce stați în nume de păstori peste sufletul neamului român, nu vă veți smeri înaintea cuvântului Meu cel de ieri și cel de azi ca să-l faceți împlinit peste voi și peste acest neam, Eu, Domnul, nu pot să-Mi trag în teacă sabia mâniei Mele pentru cei ce nu ascultă de Dumnezeu pe pământ. O, învățați de la Mine să ocrotiți pământul și omul de pe el dacă stați în frunte, dar nu să atrageți bătaie peste pământ pentru nelegiuirile de pe el prin neascultarea omului!” (Citat din „Cuvântul Pucios” din data de 07-07-2010)
Esențială în alegerea pe care o vor face conducătorii politici și religioși ai țării este recunoașterea noii „evanghelii” de la Pucioasa, intitulată „Cuvântul lui Dumnezeu”. Nerecunoașterea acestui „Cuvânt” și necredința în el vor fi pedepsite în continuare cu dureri groaznice:
„Voi, cei de la porți, nu întoarceți spatele înspre cuvântul Meu de peste voi, iar voi, cei ce stați în nume de păstori peste neamul român, nu fiți necredincioși cuvântului Meu, care vă îndeamnă să fiți sfinți și credincioși venirii Mele cuvânt pe pământ acum, la sfârșit de timp! [...] O, deschideți cuvântului Meu și cercetați istoria lui cea din zilele acestea, ca să nu vină dureri pentru necredință! Împliniți voia Mea și scoateți din rădăcină buruienile toate, ca să fie numai iarbă curată pentru turma Mea! O, nu fiți îngâmfați față în față cu Dumnezeu, căci voi sunteți oameni, și Dumnezeu e Dumnezeu! Primiți slava Mea de peste voi, primiți cuvântul Meu și dați-i viață peste voi și între voi și hrăniți-vă cu învățătura Mea cea sfântă, căci sfinții vor judeca lumea, precum este scris, și nu lumea pe ei, așa cum azi se vede pe pământ această durere, care ajunge la scaunul Domnului spre judecata acestui păcat.” (Citat din „Cuvântul Pucios” din data de 07-07-2010)
Liderii pucioși speră ca arhiereul Irineu Bistrițeanul să nu mai fie strâmtorat în ascensiunea lui – nedorită de el, dar dorită de ei – spre rangul patriarh al BOR, ci să fie promovat cu forța în cadrul Bisericii, pentru ca apoi arhiereul să le fie și el recunoscător pentru sprijinul lor și să le devină binevoitor și susținător ca altădată:
„Am între voi pe martorul Meu prin care am binecuvântat trâmbițarea cuvântului Meu peste pământ și lucrarea poporului cuvântului Meu. O, nu-l mai oropsiți, nu-l mai strâmtorați pe cel ce a mărturisit de la Mine, ci iubiți ființa lui duioasă după Dumnezeu și ridicați-l spre rugăciune din partea Mea pentru neamul român, căci el este plăcutul Meu!” (Citat din „Cuvântul Pucios” din data de 07-07-2010)
Liderii pucioși născocesc proverbe noi, care se bat cap în cap cu duhul Scripturii. Pe creștinii care îi demască pe „proorocii” pucioși drept prooroci mincinoși, îi îndeamnă să-și muște limba, ca să nu mai aibă cu ce rosti cuvinte de acuzare și de împotrivire. În loc să întoarcă și celălalt obraz, așa cum i-a învățat Hristos, ei se căinează că nu i-au lăsat să moară, adică „nu le-au luat piuitul” la vreme, ca să nu mai „hulească”. Pe cei care i-au părăsit, plini de nemulțumire și de sminteală, îi acuză de necredință care vine de la păcat, făgăduindu-le că vor avea ca plată pierderea harului și necredința :
„Le-am spus tuturor celor ce au cunoscut cuvântul coborârii Mele: "Mușcați-vă limba ca să nu faceți cu ea vorbire de rău peste lucrul Meu cel de azi și peste cei care-Mi poartă venirea", dar dacă ei au uitat că le-am spus așa, au călcat peste ce le-am spus din vreme să nu facă.
Am primit în staulul Meu cel pus deoparte, l-am primit pe cel ce a bătut ca să-i deschid și să-l primesc și să-l miluiesc cu iertare și cu mântuire apoi, și iată acum vorba care spune: „Pe cine nu-l lași să moară, nu te lasă să trăiești“. O, necredința vine de la păcat, nu de la sminteală cum dau să zică cei ce pleacă de sub acoperământul Meu. [...] O, rău e de omul care Mă află în acest cuvânt și pleacă apoi de lângă Mine și de lângă poporul Meu cel pus deoparte! Cine pleacă de lângă izvorul Meu, de lângă poporul Meu, acela își pierde harul, își pierde credința.” (Citat din „Cuvântul Pucios” din data de 07-07-2010)
Duhul care poartă numele „Ioan Botezătorul” este chemat de pe "lumea cealaltă" de către liderii pucioși , de unde vine și el cu învățătură pucioșească întregitoare. Cei care sunt nemulțumiți de nedreptățile liderilor pucioși (aceiași lideri, care au fost denumiți de către adepții lor, la modul conspirativ, cu numele care le dă frisoane: „Frații”) sunt cotați ca „lepădați de Dumnezeu și de Frați”. Deși Hristos-Dumnezeu a arătat despre Sine că este un Dumnezeu al milei și al iertării, trimițându-Și ucenicii în lume ca să ușureze păcatele oamenilor, să le ierte și să le dezlege pe pământ și în cer, acest duh rătăcitor între cer și pământ promovează o doctrină nouă: „omul merită pedeapsă, nu ușurare”:
„E nemulțumit până și creștinul, și păcatul nemulțumirii îl duce la păcat pe creștin, îl duce la lepădarea de Dumnezeu și de frați, și cum să mai vadă pocăința unul ca acesta? Adevărata pocăință este aceea care-I face Domnului bine, nu omului, căci omul merită pedeapsă, nu ușurare, dar Domnul merită casă și față în om așa cum este El.” (Citat din „Cuvântul Pucios” din data de 07-07-2010)
În final, liderii pucioși se comută înapoi pe frecvența de emisie numită „Dumnezeul de la Pucioasa” pentru a striga ca din gură de șarpe după ajutor:
“O, ajută-Mă să am nădejde în tine, poporul Meu! E mare acest cuvânt pe care ți-l spun. Ajută-Mă pe Mine, nu pe tine, tată, că numai așa Mă poți ajuta! Ajută-Mă să fiu pe pământ cu tine, poporul Meu, și mereu, mereu să fiu, că am de lucrat biruința cea mare, căci tu ești îngerul Meu pe pământ, îngerul cu care Eu Mă arăt și Mă voi arăta, și toți îngerii ne slujesc, și oștiri cerești vin după Mine călare pe cai albi și în haine albe, căci Eu sunt cu tine cuvânt pe pământ, însoțit de taina cerului sfânt și cuvintez și-ți spun: ajută-Mă, fiule, ajută-Mă, poporul Meu, căci Eu, Domnul, pentru slava Mea și pentru biruința ei cea mare te-am zidit și te-am iubit. Amin, amin, amin.” (Citat din „Cuvântul Pucios” din data de 07-07-2010)
Triumful neputinței liderilor pucioși strigă tânguitor în pustie, clamând ajutor de la oameni pentru „Dumnezeul” Pucioasei, uitând că „ ajutorul vine de la Domnul, Cel ce a făcut cerul și pământul” (Ps.120,2)
Căci adevăratul Dumnezeu este Cel Atotputernic, care nu are nevoie de ajutor de la nimeni, fiind El Însuși Ajutorul pentru toți.
Last edited by mariamargareta; 13.07.2010 at 10:37:11.
|