View Single Post
Vechi 13.07.2010, 13:43:20
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit Lingvistelor lui nenia păeretele cu ispisisikaa în lesă și tanti grijania la un zaț:

Te distrezi bine MM? Îți place ce scrii și ce faci? Sunteți mîndre de voi amândouă? Nu vedeți cât e de laș avocățelașul iepâraș? Că a trimis două fraiere la confruntare că cică le ține el spatele, că doar pe femeie vrea el s-o bage în necaz, exact ca pe Eva... căci bărbatul din bărbatul om, tot ca lucțifer acționează... nu-l interesează decât grozăvia... ca să acopere ceva roade ale lui ispisisikaa în nisisip și să puie pază pe eretele cel mare cu ghiare amare ca să ai ce căuta tu ca fraierul că de le vei găsi cu siguranță te vei murdări... e Babilonul cel mare înveșmântat în plăceri și pofte pentru bărbatul avocățelaș cu avocățelașele lui buclucașe... bine sulimenizate și de gașcă.

Nici nu mai am de gând să vă citesc murdăriile astea ca să nu mă mânjesc cu nămol și cu unsoare de la porcii de slănină... pe care vrei să-i injectezi în găină ca să se găinățeze peste tot.

De parcă nu ți-am răspuns aici la care sinod nărod se referea păr.pooroc Arsenie Boca atunci când a scris așa:

''Ecumenismul? Erezia tuturor ereziilor! Caderea Bisericii prin slujitorii ei. Cozile de topor ale apuslui. Numai putregaiul cade din Biserica Ortodoxa, fie ei: arhierei, preoti de mir, calugari sau mireni, inapoi la Sfanta Traditie, la Dogmele si Canoanele Sfintilor Parinti ale celor sapte Soboare Ecumenice, altfel la iad cu arhierei cu tot. Fereasca Dumnezeu!''

Deci v-am răspuns odată, dar ați luitat-o, pardon, luat-o de la început că ziceți că nu eu ci cetățeanul turmentat dreptate a avut... păi dacă după bețivi vă luați atunci nu-i de mirare că o să ajungeți cu capu-n stâlpul telegraf sau în mocirla din păpuriș... cu merțanul ăla argintiu cu tot, merțanul ăla în care v-ați scurs ca două picături de păcură.

Reproduc mai jos răspunsul dat cetățeanului turmentat și mânios dar acum e pentru uitucele lui pește prăjit de ursul din pădure ce și-a pierdut codoiul, CO2, că a fost păcălit de vulpea argintie și împreună apoi ei amândoi au păcălit pe corb ca să-i cadă cașcavalul și așa au reușit să-l prostească ca pe maideparte să-și apere corbul cașcavalul în loc să se apere de păcate și mîndria cu care se îngâmfuită ce era dator să facă..:

Păi cine pe cine trebuie să asculte mai întâi? „Ajutați-Mă ca să vă pot ajuta!”

1.''Omul se roagă de Dumnezeu să-l scape de necazuri și Dumnezeu se roagă de om să mai lase păcatul. Acum judecați și voi cine de cine să asculte mai întâi: Dumnezeu de om sau omul de Dumnezeu?''

2.''Dintre cele trei făgăduinte monahale, cea mai grea e ascultarea, pentru ca are de biruit mai mult patimile mintii care "discută" cu Dumnezeu, in loc să asculte fără discutie.''

3.''Asa sunt gândurile de hula: răbufniri de păcură în raza de soare.''

4. ''Nici abuzul, nici refuzul'' (Deci nici una și nici alta și nici ceva între ele.)

5. ''Bobul lui se preschimbă în tăciune (de la deșertăciunea deșertăciunii) și el se cred grâu nedreptățit.

6. ''Să ai înțelegere față de neputința omenească''

7. ''In mintea strimba si lucrul drept se strimba''

Deci chiar dacă a avut foarte mare dreptate părintele monah Cleopa Ilie căci mulți dintre pucioși s-au răzvrătit și au fugit 'napoi în gLume ca să ''asculte'' cică de Sfântul Sinod, totuși el a mărturisit că este defapt doar ''moșul putregaiul, mâncav-ar Raiul'' deci nu de el trebuie să faceți ascultare, de un moș bolnav și putregăit... ci de mine, de tânărul moșul putregaiul mâncav-ar Raiul, cel mai mare păcătos mirean păcătos din poBor!

8. ''Ecumenismul? Erezia tuturor ereziilor! Caderea Bisericii prin slujitorii ei. Cozile de topor ale apuslui. Numai putregaiul cade din Biserica Ortodoxa, fie ei: arhierei, preoti de mir, calugari sau mireni, inapoi la Sfanta Traditie, la Dogmele si Canoanele Sfintilor Parinti ale celor sapte Soboare Ecumenice, altfel la iad cu arhierei cu tot. Fereasca Dumnezeu!''

Din zicerile Părintele prooroc Arsenie Boca.

9.Deci măi cetățeanule turmentat, uite-te mai bine și abea apoi te întreabă ''eu cu cine votez?''. (Acum e pentru lingvisviste.)

10.Iar mulțimea postărilor se explică prin tăria cerbicelor și ceriadului unora care nu vor să recunoască sfinții prooroci trimiși de ''Unul Sfânt, Unul Domn Iisus Hristos, Cuvântul lui Dumnezeu. Amin.'' ci mereu se lăcomesc la ''bunele'' altuia... folosindu-și-l cu viclenie pe întortochilă cel semeț din dotaretaretare... tare prost și dobitoc,

continuare:

ce-și închipuie din „conștiință” că are păreri competente... contraargumentul tău... problema nu este că e contraargument ci că e al tău, al omului rău, a duhului necredincios și hulicios... ca să te facă mare avocățelaș mânios și gras. Dar chiar nu vezi că e mincinos?

Nu mai vezi căci ai ochiul scos afară din țară de pootoareaoareaoarea lăcomiei rojiatice și-ți dă și mită precum vomită... viermuind cu dansuri ciudatate și cu superstiție amăgită. Ca să te închini la deșertăciuni și zădărnicii hazlii... firește... râzând ca o proastă prostită de gLumea cea smintită care-și cântă la trombon să se simtă.

Last edited by vsovivi; 13.07.2010 at 13:59:59.