Subiect: CAZUL TANACU
View Single Post
Vechi 10.05.2007, 09:51:44
odin odin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Sylvie
Odin,nu mi-ai spus parerea ta in legatura cu ce ti-am zis mai sus.Inseamna ca esti de acord.
Sa-ti spun acum de ce Parintele nu a avut binecuvantare pt. a face Sf. Maslu.
Daca tu nu ai fost pe la Manastiri,nu ai cum sa stii de cate ori se face aceasta Slujba pe saptamana.Iti spun eu:miercuri,vineri si chiar duminica.Daca sunt atatea manastiri in tara,si atatea slujbe pe saptamana la SF. Manastiri,cati Ierarhi ar fii necesari pt. a putea sa dea la toti binecuvantare pt. a face aceste Slujbe?
Nu sunt de acord cu tine... nici in ceea ce ai spus mai sus...

In primul rand nu ai oferit toate varinatele corecte... In loc sa aleaga cea mai potrivita modalitate de a o lega, putea sa o DUCA LA SPITAL. Insa, oricum, in privinta legarii... sa inteleg ca astia pe la spitalele de psihiatrie sunt niste prosti de nu tin bolnavii legati pe cruci... noroc cu Corogeanu, ca altfel toti bolnavii din lumea asta ar fi stat si acum in niste pozitii extrem de incomode...

Putea sa o lege de pat (nu-mi vine sa cred ca discut aberatiile astea) pur si simplu... nu trebuia sa o lege de o cruce si sa o plimbe prin jurul manastirii... Daca au tinut crucea ridicata in picioare, atunci sufocarea devine un lucru iminent. Daca au tinut-o culcata, puteau sa o lege la fel de bine de un pat (cu saltea, cu sprijin mai mare pt. greutatea corpului etc). Trebuie sa intelegi ca oricum nici una din variantele expuse (chiar si cea expusa de bine - legarea de un pat) nu sunt cele corecte. Trebuia dusa la un spital.