Dragi prieteni,
Zaharia, nu sunt suparata si nu ma deranjeaza tonul tau critic sau aspru. In momentul in care mi-am expus povestea pe un forum public mi-am asumat toata critica ce s-ar isca precum si comentariile voit rauvoitoare. Nu consider ca ceea ce ai postat tu ar fi astfel, rauvoitor. Din contra, mi-ai dat invataturi bune ca extensie a textelor biblice, pe care eu fie nu le cunosc fie nu le pricep.
Este alegerea ta daca doresti sa nu-mi mai raspunzi, eu iti multumesc pentru ce ai scris pana acum.
Mai am de invatat! Asta este clar! Dar eu ca sa pot face un lucru mai intai trebuie sa il inteleg. Poate gresesc, pentru ca in viata daca vrei sa intelegi totul s-ar putea sa o iei razna si sa nu intelegi nimic. Dar asa invat, din greseli , daca e cazul, sau din sfaturi date de diferite persoane binevoitoare.
Asadar, Zaharia, daca nu iti cer prea mult, ai putintica rabdare cu mine, sunt doar o copila, dar ma fac eu mare!
Anna21, iti multumesc si pentru cuvintele tale.
Am sa trag aer adanc in piept, am sa ma calmez si o sa observ lucrurile din afara. Poate ca sunt prea ancorata in rutina zilnica si nu mai vad ceea ce trebuie.
Am sa incerc sa NU COMENTEZ, SA NU CRITIC, SA NU MA REVOLT.
Doamne-ajuta!
|