Citat:
În prealabil postat de Sylvie
Odin,poate noi discutam fara rost,asa ca te intreb:TU CREZI CA ACEA FATA ERA POSEDATA?
|
Chiar daca as fi vazut-o personal, tot nu as putea sa imi dau cu parerea... Nu sunt nici medic, si nici vreun preot sau duhovnic cu experienta... Dar nici ei nu au autoritatea suficienta... Este nevoie de un acord intre cele doua parti, este nevoie de mai mult decat un calugar de 20 si ceva de ani care sa creada ca este sau nu posedata... Mai multi preoti, experimentati, cunoscatori ai mai multor cazuri, eventual cu pregatire medicala sau sprijiniti de niste date medicale...
Insa parerea mea, totusi... Nu cred ca era posedata.
Insa chiar daca ar fi fost posedata, discutia ramane aceiasi...pt. ca eu cred ca exista posedati, insa nu cred ca daca se calca pe ei, se leaga de cruci si se izoleaza in intuneric, fara mancare si apa, pot fi vindecati. Cred ca se poate face Taina Sf. maslu (in nici un caz fara binecuvantare si in nici un caz de UNUL SINGUR - mai ales daca cel bolnav este considerat a fi `posedat`), insa asa cum prevede randuiala, fara procesiuni rpin curtea Bisericii, fara impunsaturi cu copia, fara calcaturi si alte acte care denota violenta, obscuritate si mai ales misticism gresit inteles....