View Single Post
Vechi 13.07.2010, 18:44:59
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de o copila Vezi mesajul
Dragi prieteni,

Zaharia, nu sunt suparata si nu ma deranjeaza tonul tau critic sau aspru. In momentul in care mi-am expus povestea pe un forum public mi-am asumat toata critica ce s-ar isca precum si comentariile voit rauvoitoare. Nu consider ca ceea ce ai postat tu ar fi astfel, rauvoitor. Din contra, mi-ai dat invataturi bune ca extensie a textelor biblice, pe care eu fie nu le cunosc fie nu le pricep.
Este alegerea ta daca doresti sa nu-mi mai raspunzi, eu iti multumesc pentru ce ai scris pana acum.
Mai am de invatat! Asta este clar! Dar eu ca sa pot face un lucru mai intai trebuie sa il inteleg. Poate gresesc, pentru ca in viata daca vrei sa intelegi totul s-ar putea sa o iei razna si sa nu intelegi nimic. Dar asa invat, din greseli , daca e cazul, sau din sfaturi date de diferite persoane binevoitoare.
Asadar, Zaharia, daca nu iti cer prea mult, ai putintica rabdare cu mine, sunt doar o copila, dar ma fac eu mare!

Anna21, iti multumesc si pentru cuvintele tale.
Am sa trag aer adanc in piept, am sa ma calmez si o sa observ lucrurile din afara. Poate ca sunt prea ancorata in rutina zilnica si nu mai vad ceea ce trebuie.

Am sa incerc sa NU COMENTEZ, SA NU CRITIC, SA NU MA REVOLT.

Doamne-ajuta!

Am sa te critic cu adevarat si am sa-ti spun verede in fata : este tare bine ca nu te superi usor si ca te feresti de mindrie , ca te smeresti dupa puteri si ca primesti cu duh umilit ce ti se spune . Urmeaza din toate povetele sa alegi ce ti se potriveste tie doar sa ai grija sa stai in Hristos. Procedind asa ai aproape sigur deja cel mai mare ajutor : D.zeu nu-ti v-a sta impotriva ci din contra , la dreapta suflindu-ti duh innoitor de putere si dreptate. Orice ai intimpina si orice ai petrece in toata viata ta sa ai singura grija sa nu iesi din Hristos caci asa vei avea viata vesnica !
Nu-i deloc usor sa fi monah sau sa vietuiesti in cununie. Viata-i grea deopotriva si sunt multe caderi . Sa ne ridicam de fiecare data oricit de jos am fi cazuti si sa strigam dupa ajutor la Hristos .
In plus de aceasta mamele roditoare de prunci si devotate casei sale mai au un ajutor nepretuit in lumea aceasta : pe Maica Domnului care mult ajuta si alina aceste mame. Nu este data in care sa nu fie chemata cu durere sau cu lacrimi si sa nu ajute deoarece nu degeaba se cheama ,,Grabnica Ajutatoatea".

Pe linga lumea lume , rece si complicata iata cite ajutoare si cit ajutor poti primi traind in Hristos ! Cit de frumos spune prorocul David :
,,Tinar am fost si am imbatrinit dar nu am vazut pe cel drept prigonit nici semintia lui cersind piine !"

Iarta-ma pt. ce am gresit asupra ta !

Last edited by zaharia_2009; 13.07.2010 at 18:47:24.
Reply With Quote